Ειδήσεις

Συνέντευξη Τύπου Τρίκαλα BC Aries για το παιχνίδι με την ΑΕΚ


Γιάννης Καστρίτης (Τρίκαλα BC Aries): «Εξ αρχής γνωρίζαμε τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού, που δυστυχώς για εμάς αυξανόταν λόγω των τραυματισμών. Δεν θέλω όμως να παρεξηγηθώ, ότι ψάχνω για δικαιολογίες. Αλλά από την άλλη να μην αδικήσουμε την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά στις προπονήσεις, με δύσκολες συνθήκες, όπως και οι τραυματίες για να επανέλθουν. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε αυτά που θέλαμε να δούμε. Στο δεύτερο δεν εξελίχθηκε καλά το ματς για εμάς, με επιπλέον τραυματισμούς, που ελπίζουμε να μην είναι σοβαροί. Ελπίζουμε να βελτιωθούμε. Να επιστρέψουν υγιείς όλοι οι παίκτες μας. Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον κόσμο μας».

Σωτήρης Μανωλόπουλος (Τρίκαλα BC Aries): «Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι για να δουλέψουμε κάποια πράγματα. Ήταν η πρώτη εβδομάδα που παίξαμε διπλό στην προπόνηση. Για 20 λεπτά τα καταφέραμε καλά. Είδε ο κόουτς αυτά που ήθελε. Συνεχίζεται η καθημερινότητα μας. Θα δούμε τι θα γίνει με τους τραυματίες. Να βελτιωθούμε πρώτη. Η εικόνα μας, στο πρώτο ημίχρονο είναι θετική».

Γιούρι Ζντοβτς (ΑΕΚ): «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Το ίδιο και στα Τρίκαλα και στον προπονητή τους, γιατί έκαναν καλή προετοιμασία για εμάς. Μας αιφνιδίασαν. Σκόραραν μερικά δύσκολα καλάθια, έπαιξαν καλά σε επίθεση και άμυνα. Ξέρουμε ότι κάθε ματς είναι καινούριο. Δεν έχει σημασία τι έχει γίνει πριν, αν είμαστε το φαβορί. Πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς να κερδίσεις. Δεν ήταν εύκολο. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας, για την παρουσία τους και σήμερα. Να τονίσω ότι δεν ήταν τόσο εύκολο το τελικό σκορ. Συνεχίσαμε με την καλή άμυνα και αυτό ήταν το κλειδί της νίκης».

Για την απουσία του Ράνταλ Φάλκερ: «Ήταν άρρωστος στο Βέλγιο. Έπαιξε με πυρετό και μας βοήθησε. Μας φέρνει ασφάλεια και μας λείπει. Αλλά έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Είχε και αφυδάτωση, ήταν στο νοσοκομείο. Οπότε αποφασίσαμε να τον αφήσουμε στην Αθήνα. Ελπίζω από αύριο να τον έχουμε κανονικά στην προπόνηση, να είναι έτοιμος με την Μπεσίκτας και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει».

Νίκολα Ιβάνοβιτς (ΑΕΚ): «Ξέραμε από πριν, ότι θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλη η ομάδα ανταποκρίθηκε σε αυτά που είχαμε συζητήσει. Είχαμε καλό σερί, η αυτοπεποίθηση ήταν υψηλή, αλλά δεν ξεκινήσαμε όπως περιμέναμε. Τα Τρίκαλα έπαιξαν δυνατά. Αλλά πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από το δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε ότι κάνουν οι σοβαρές ομάδες. Μπήκαμε δυνατά και τελειώσαμε δυνατά το ματς».

Προηγούμενο άρθρο Το Κ.Κ.Ε. Τρικάλων για την τελετή επαναπατρισμού των οστών του καταδρομέα Νάκου Γεωργίου
Επόμενο άρθρο Ημερίδα Erasmus στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Τρικάλων