Ειδήσεις

Συνάντηση των εκπαιδευτικών του προγράμματος Teachers4Europe


Ημέρα γιορτής για τους εκπαιδευτικούς, των Τριών Ιεραρχών και οι Εκπαιδευτικοί για την Ευρώπη, γνωστοί και ως Teachers4Europe, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας πραγματοποιήσανε κοινή επιμορφωτική συνάντηση με τη στήριξη του Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας στο χώρο του Περιφερειακού συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Εκπαιδευτικοί προσχολικής Αγωγής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Θεσσαλίας παρουσιάσανε τις δράσεις που είχανε εκπονήσει. Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση – επικοινωνία με ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών.

Η εποικοδομητική ημερίδα είχε σαν σκοπό την επιπρόσθετη ενημέρωση, την αλληλεπίδραση, την ανατροφοδότηση και την καλύτερη ανταλλαγή απόψεων για την εξέλιξη και την πορεία των Teachers4Europe. Ευχαριστούμε θερμά τους Ambassadors Teachers4Europe Ά/θμιας: Βλάνδος Σταμούλης & Κατσάνος Θεοφάνης καθώς και  τους Ambassadors Teachers4Europe ΄Β/θμιας Βούλγαρη Βασιλική και Γκουτσιουκώστα Ζησούλα. Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος τονίζοντας την ενεργό στήριξη της Περιφέρειας στο έργο των εκπαιδευτικών.

Την εκδήλωση συντόνισε ο κος Χρυσόμαλλος Σωκράτης και παραβρέθηκαν ο Διευθυντής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας και Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Βασίλης Χατζηκαμαγιάννης  και η Προϊσταμένη Διοικητικών Υπηρεσιών του Π.Τ.Α. Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Κατσιάκου Φωτεινή μέλος της ομάδας έργου του Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων
Επόμενο άρθρο Ομιλία του Κ. Αγοραστού για τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας