Ειδήσεις

Συνάντηση τριτέκνων στην Περιφέρεια


Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της ΟΠΟΤΤΕ και Συλλόγων Τριτέκνων της Θεσσαλίας με το Γενικό Διευθυντή της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Μέγα Κωνσταντίνο.
Στη συνάντηση παραβρίσκονταν ο Αντιπρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ και αντιπρόεδρος του συλλόγου Καρδίτσας κ. Κοντός Θεόδωρος, η Γ. Γραμματέας Βακουφτσή Σούλα και πρόεδρος του συλλόγου Μαγνησίας, οι πρόεδροι των Συλλόγων Λάρισας Γκόβαρης Δημήτρης, Φαρσάλων Χατζημήτρος Δημήτρης,Ελασσόνας Νατσιούλα Μαρία και το μέλος του Δ.Σ Καρδίτσας κ. Αμβροσίου Γιώργος.
Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκε η μάστιγα του δημογραφικού η οποία ήταν και είναι η βραδιφλεγής βόμβα που απειλεί την Πατρίδα μας, και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με σοβαρές
επιπτώσεις στον πληθυσμό της χώρας μας.
Ο Αντιπρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ κ. Κοντός Θεόδωρος και οι άλλοι εκπρόσωποι που συμμετείχαν στη συνάντηση ενημέρωσαν για τα θέματα που απασχολούν τους τρίτεκνους. Εστίασαν στα προβλήματα που δημιουργούνται από τις κυβερνητικές και διοικητικές παλινωδίες στο θέμα των τριτέκνων και ζητήθηκε η στήριξη του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού Κωνσταντίνου με κάθε δυνατό τρόπο στην τρίτεκνη οικογένεια.
Σε επίπεδο Θεσσαλίας ζητήθηκε η παρέμβαση προς τους Προέδρους των Υπεραστικών και Αστικών ΚΤΕΛ και προς τις ναυτιλιακές εταιρίες για μείωση των τιμών.
Από την πλευρά του ο κ. Μέγας συμφώνησε ότι το δημογραφικό είναι το κύριο πρόβλημα που μαστίζει τη χώρα μας και πως θα πρέπει να υπάρξουν παρεμβάσεις για να αλλάξει η πορεία αυτή… Για τα άλλα θέματα που συζητήθηκαν είπε πως θα ενημερώσει τον Περιφερειάρχη και ζήτησε την κατανόηση μας για την μη παρουσία του λόγω έκτακτης αναχώρησης για την Αθήνα.

Προηγούμενο άρθρο ΣΙΝΕΑΚ και Κινηματογραφική λέσχη για παιδιά
Επόμενο άρθρο Ανοιχτή επιστολή για τα έργα της Θεσσαλίας και τον Αχελώο