Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τους υποψηφίους για τις εκλογές του Επιμελητηρίου κ.κ. Σ. Γιαννακόπουλο και Δ. Αδάμ


 Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκαν οι υποψήφιοι για τις εκλογές του Επιμελητηρίου κ.κ. Δημήτρης Αδάμ και Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ενόψει των εκλογών της 12ης και 13ης Δεκεμβρίου  για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο ΕΒΕΛ. Οι δυο επικεφαλής του συνδυασμού της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ. Αγοραστό για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εμπορικές επιχειρήσεις και ανέλυσαν τις πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναλάβει η νέα διοίκηση μετά της εκλογές.

Συμφωνήθηκε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας να υπάρξει στρατηγική συνεργασίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και να ακολουθηθεί μια κοινή γραμμή για το Θεσσαλικό παραγόμενο προϊόν με βάση τα καλά παραδείγματα που υπάρχουν σε περιφέρειες ευρωπαϊκών χωρών.

Από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός τόνισε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για το ΕΒΕΛ και την καλή συνεργασία που αναπτύχτηκε το περασμένο διάστημα αναφέροντας: «Οι καιροί απαιτούν συνεργασία και συνέργεια για την επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων. Πρέπει τα τέσσερα Θεσσαλικά επιμελητήρια να αποκτήσουν κοινή στρατηγική για να πετύχουν σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Μεγάλος αντίπαλος μας είναι η ανεργία και για να την καταπολεμήσουμε πρέπει να ενισχύσουμε την ανάπτυξη. Και σ’ αυτό το κομμάτι θα εργαστούμε στενά με όλους του φορείς και βέβαια με το Επιμελητήριο».

Προηγούμενο άρθρο Τελευταίο Latin party διοργανώνουν οι Grupo Trikalatin
Επόμενο άρθρο Συνάντηση δημάρχου Τρικκαίων με τα μέλη των ιατρικών μολυσματικών αποβλήτων