Ειδήσεις

Συνάντηση Μιχαλάκη – Ζούρτου για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών στην Πηγή


Στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πύλης κ. Κώστας Ζούρτος, όπου και συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το έργο της τοποθέτησης νέου συνθετικού τάπητα στο γήπεδο της Πηγής, το οποίο ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και θα αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό της αθλητικές υποδομές του τοπικού διαμερίσματος του Δήμου Πύλης.

Ο κ. Ζούρτος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της περιοχής, τονίζοντας πως η άψογη συνεργασία που υπάρχει, φέρνει άμεσα και ουσιαστικά αποτελέσματα για τους κατοίκους του Δήμου.

Από την πλευρά του ο κ. Μιχαλάκης υπογράμμισε πως Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σε αγαστή συνεργασία με τους Δήμους του Νομού, υλοποιούν σειρά ολοκληρωμένων παρεμβάσεων σε αθλητικές υποδομές, με στόχο την ουσιαστική στήριξη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αλλά και στην άθληση όλων των πολιτών. Ο σχεδιασμός των παρεμβάσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και συνεχώς προστίθενται νέα έργα προς υλοποίηση.

Προηγούμενο άρθρο Στις 14 Μαϊου ανοίγουν τα μουσεία και στις 17 οι Βρεφονηπιακοί
Επόμενο άρθρο Δ. Τρικκαίων: Ασφαλέστερο το ρολόι του Φρουρίου, με καθαρισμό από εναερίτες