Ειδήσεις

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκο είχε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας


Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο είχε στο υπουργείο ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Θανάσης Νασιακόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ο πρόεδρος της ΠΕΔ κατέθεσε μια σειρά από προτάσεις που αφορούν στη διαφοροποίηση της λειτουργίας των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Όπως είχαμε εξαγγείλει πρώτο μας μέλημα, ως νέο συμβούλιο της ΠΕΔ Θεσσαλίας, ήταν να δημιουργήσουμε ένα αρχείο προτάσεων με τις προτεραιότητές μας και τους στόχους για τη βελτίωση της λειτουργίας των ΟΤΑ. Το κάναμε άμεσα πράξη. Οι προτάσεις που καταθέσαμε στον Υπουργό αλλά και στην ΚΕΔΕ  προέκυψαν ύστερα από ενδελεχή διάλογο των μελών του ΔΣ της ΠΕΔ με τους δημάρχους της Θεσσαλίας και υπηρεσιακούς  παράγοντες των Δήμων, αφού πρώτα κωδικοποιήθηκαν από μια επιτροπή που συγκροτήσαμε για αυτό το λόγο στην ΠΕΔ », δήλωσε ο κ. Νασιακόπουλος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος βρήκε τις προτάσεις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και τόνισε ότι πολλές από αυτές θα περιληφθούν στο σχετικό νέο νόμο για τους ΟΤΑ που θα καταθέσει προς ψήφιση το Υπουργείο Εσωτερικών.

 

Προηγούμενο άρθρο ΣΘΕΒ: Ιδιαίτερα βαρύνουσα η αξία ανάπτυξης οργανωμένων βιομηχανικών περιοχών
Επόμενο άρθρο Ενισχύονται μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Θεσσαλίας