Συνάντηση είχε ο Χρ. Χάιδος με τον Υφυπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μ. Μπόλαρη


 Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Μάρκο Μπόλαρη είχε ο Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Χάιδος για το ζήτημα της ενδεχόμενης συγχώνευσης του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων με το ΚΕΠΕΠ Καρδίτσας και της ένταξής του σε αυτό ως παράρτημά του μέσω της μεταφοράς των διοικητικών και οικονομικών αρμοδιοτήτων του εκεί.

Ο κ. Χάιδος παρουσίασε στον κ. Υφυπουργό τους λόγους, για τους οποίους δεν πρέπει να γίνει αυτό, υπογραμμίζοντας ότι το ΘΧΠ Τρικάλων είναι σαφώς πιο αναπτυγμένο όσον αφορά τον τρόπο της οργάνωσης και της λειτουργίας του συγκριτικά με το ΚΕΠΕΠ Καρδίτσας. Τόνισε, επίσης, ότι  τόσο η πόλη όσο και ο Νομός Τρικάλων υπερτερούν πληθυσμιακά έναντι αυτών της Καρδίτσας και το ΘΧΠ παρουσιάζει μεγάλη πληρότητα καλύπτοντας τις ανάγκες των πολιτών και των οικογενειών τους τόσο της περιοχής μας όσο και όλης της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Για τους παραπάνω λόγους ο Τρικαλινός Βουλευτής ζήτησε από τον Υφυπουργό τη συνέχιση της αυτόνομης λειτουργίας του ως άνω Θεραπευτηρίου στα Τρίκαλα.

 Από την πλευρά του ο Υφυπουργός απάντησε ότι είναι στις προθέσεις του Υπουργείου το ΘΧΠ Τρικάλων να μείνει αυτόνομο διοικητικά και οικονομικά για την αρτιότερη λειτουργία του αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών  μας.

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση των αντιπροσώπων της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» σχετικά με τις εκλογές οργάνων της Π.Ε.Δ. και αντιπροσώπων της ΚΕΔΕ
Επόμενο άρθρο Αφιέρωμα στο Gary Moore