Ειδήσεις

Συγχαρητήρια του δημάρχου Τρικκαίων προς τους επιτυχόντες


Η ακαδημαϊκή κοινότητα υποδέχεται τους τρικαλινούς φοιτητές και σπουδαστές, και ο Δήμαρχος Τρικκαίων απευθύνει συγχαρητήρια. Σε δηλώσεις του, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων επιτυχόντων και των βάσεων εισαγωγής σε σχολές, ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε: «Μέρα χαράς, για όλους τους εισακτέους, για τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές που μόχθησαν και προσπάθησαν. Η σημερινή επιτυχία τους, με την είσοδο στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, εγκαινιάζει μια νέα περίοδο της ζωής τους. Αυτή της ακαδημαϊκής γνώσης, της προσπάθειας, της δημιουργικότητας, αλλά και των αναμνήσεων από τα φοιτητικά χρόνια».
Και συνεχίζει: «Η νέα γενιά των Τρικάλων, τα παιδιά που σε λίγα χρόνια θα αποφοιτήσουν επιστήμονες, είναι η επόμενη γενιά της δημιουργίας και της προσφοράς στον Δήμο μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ίδιους, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Ταυτοχρόνως, όσοι δεν εισήλθαν σε κάποια σχολή, γνωρίζουν ήδη ότι η ζωή χρειάζεται συνεχή αγώνα και προσπάθεια, χωρίς ηττοπάθεια, παρά μόνο με δύναμη και μαχητικότητα».
Τέλος, οκ. Παπαστεργίου καλωσορίζει τους φοιτητές και σπουδαστές σε ΣΕΦΑΑ, ΤΕΙ και ΣΜΥ, επισημαίνοντας ότι «η φιλόξενη πόλη των Τρικάλων βρίσκεται κοντά σε όλους σας, για να επιτύχετε στις σπουδές, με τις καλύτερες αναμνήσεις από την πόλη μας».

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Δύο νέα έργα ύδρευσης προϋπολογισμού 750 χιλ. ευρώ στην ΠΕ Τρικάλων