Ειδήσεις

Συγχαρητήρια Παπαστεργίου για τη νέα διάκριση του 7ου Γυμνασίου


Συγχαρητήρια επιστολή για τη νέα διάκριση απέστειλε στο 7ο Γυμνάσιο Τρικάλων ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Ο κ. Δημ. Παπαστεργίου στο μήνυμά του τονίζει ότι  «τα Τρίκαλα αποτελούν χώρο καινοτόμων προσπαθειών πολυεπίπεδης έκφρασης».
Το μήνυμα για τα 9 βραβεία στο πλαίσιο της δράσης «Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο», είναι το ακόλουθο:

«Αξιότιμε κ. Διευθυντή,
Όταν μια βράβευση επαναλαμβάνεται, σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια τυχαία δραστηριότητα, αλλά μια συνταγή επιτυχίας. Η δεύτερη κατά σειρά επιτυχία και η πρώτευση της θεατρικής ομάδας με το έργο «Το όνειρο του Κλεάνθη» αποτελεί την ουσιαστική συμβολή σε μια περισσότερο προσιτή και κατανοητή στους μαθητές/τριες, διδασκαλία των εννοιών της Φυσικής επιστήμης.
Είναι αξιομνημόνευτη η προσφορά και η προσπάθεια όλων, όσοι συνέβαλλαν στη φετινή διάκριση: οι μαθητές και οι μαθήτριες, οι εκπαιδευτικοί, οι συνεργάτες, η στήριξη από τη Διεύθυνση του σχολείου και από τους γονείς – κηδεμόνες, έχουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο. Θα ήθελα σε όλους και σε όλες να μεταφέρετε τα θερμά μου συγχαρητήρια, καθώς αποδεικνύεται ότι τα Τρίκαλα αποτελούν χώρο καινοτόμων προσπαθειών πολυεπίπεδης έκφρασης».

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Προηγούμενο άρθρο Έντονες αντιδράσεις της ΕΝΠΕ για τον Κλεισθένη
Επόμενο άρθρο Συνέδριο για εκπαιδευτικούς και περιβάλλον στα Τρίκαλα