Ειδήσεις

Στο πλευρό του Μητσοτάκη στη Λάρισα ο Κ. Σκρέκας


Τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε κατά τις επαφές του στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο ο Βουλευτής Π.Ε. Τρικάλων και Πρώην Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. μίλησε στο 5ο Προσυνέδριο του κόμματος αναπτύσσοντας τις θέσεις για στήριξη και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής.

Η Ν.Δ. στοχεύει στην ενίσχυση των συνεργατικών σχημάτων και των ομάδων παραγωγών, οι οποίοι θα διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων. Παράλληλα  θα απλοποιηθούν οι διαδικασίες, έτσι ώστε οι μικροί παραγωγοί να μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους δίχως να υποχρεώνονται σε γραφειοκρατικές διαδικασίες. Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για ολοκλήρωση των φραγμάτων της Συκιάς και της Μεσοχώρας, αλλά και τη «λελογισμένη μεταφορά νερού ύψους 250 εκ. κυβικών το χρόνο στη Θεσσαλία».

«Οι προτάσεις της Ν.Δ.» σημείωσε σε δήλωσή του ο κ. Κώστας Σκρέκας «είναι ρεαλιστικές και άμεσα εφαρμόσιμες. Με ολοκληρωμένο σχέδιο στήριξης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής θέλουμε να δώσουμε κίνητρα στους νέους ανθρώπους και επιστήμονες (γεωπόνους κλπ.) να επιστρέψουν στα χωράφια και να δώσουν ώθηση στην οικονομία».

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση για τις άδειες διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων
Επόμενο άρθρο Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα