Ειδήσεις

Στο κέντρο των Τρικάλων πλέον το μεγάλο έργο της ΔΕΥΑΤ για την ύδρευση


Στο κέντρο των Τρικάλων μετατοπίζεται σταδιακά το πολύ μεγάλο έργο για την υγεία, που υλοποιεί η ΔΕΥΑΤ: αυτό της αντικατάστασης των παλιών σωλήνων ύδρευσης σε όλη την πόλη.
Από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 η ΔΕΥΑΤ ξεκίνησε τις σχετικές εργασίες από την οδό Καποδιστρίου. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνεται τμηματικό σκάψιμο στον δρόμο, προκειμένου να τοποθετηθεί αρχικά ο κύριος αγωγός που θα αντικαταστήσει τον υπάρχοντα. Στη συνέχεια θα γίνονται οι συνδέσεις στο πλάι της οδού, χωρίς διακοπή της κυκλοφορίας.
Το έργο έχει τον τίτλο «Εφαρμογή ζωνοποίησης και αντικατάσταση παλαιών αγωγών δικτύου πόλεως Τρικάλων» με προϋπολογισμό 12.050.000 € χωρίς ΦΠΑ. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Ακης Αναστασίου, σημείωσε με έμφαση ότι «αυτό το πολύ μεγάλο έργο μπορεί να μας αναστατώνει για λίγο. Όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξέρουμε ότι η ύδρευση στα Τρίκαλα θα γίνεται από νέους σωλήνες, με μόνο όφελος την υγεία των πολιτών. Επίσης, αποφεύγοντας τις βλάβες, μειώνεται και το κόστος των επισκευών».

Από το γραφείο Τύπου

 

Προηγούμενο άρθρο Δ. Τρικκαίων: Οδική ασφάλεια και ασφαλοστρώσεις με 3,3 εκ. €
Επόμενο άρθρο Στη Λάρισα το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ανάπτυξη κλινικών περιπτώσεων θρόμβωσης και λήψη θεραπευτικών αποφάσεων