Στο Επιμελητήριο Τρικάλων ο Κώστας Αγοραστός


«Να στηρίξουμε τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις της Θεσσαλίας για να δημιουργηθούν δουλειές»-«Μαζί εκπονούμε το πρόγραμμα έργων και δράσεων της αιρετής περιφέρειας»

 «Η Θεσσαλία είναι περιφέρεια με ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να αξιοποιήσουμε για να στηρίξουμε την ανάπτυξη και να ενισχύσουμε τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις ώστε να διατηρήσουν αλλά και ν’ αυξήσουν τις θέσεις απασχόλησης».
Αυτό τόνισε ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο κ. Βασίλη Γιαγιάκο και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Τρικάλων.
Ο κ. Κ. Αγοραστός κατέστησε σαφές ότι θα εκπονήσει το πρόγραμμά του για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας και την τόνωση της επιχειρηματικότητας με βασική προτεραιότητα την αύξηση της απασχόλησης σε συνεργασία με τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και των εργαζομένων.

«Ως αιρετή περιφέρεια πρέπει να έχουμε, να θέσουμε μετρήσιμους στόχους και για τον λόγο αυτό καταγράφω προβλήματα που υπάρχουν στην ΄΄ραχοκοκαλιά΄΄  της οικονομίας της Θεσσαλίας που είναι οι επιχειρήσεις, οι οποίες μάλιστα σε δύσκολες εποχές διατηρούν θέσεις εργασίας», τόνισε ο κ. Κώστας Αγοραστός.

Στη συνάντηση έγινε διεξοδική συζήτηση για τις υποδομές, τις οποίες ο κ. Κ. Αγοραστός χαρακτήρισε ως «βασικό συστατικό ανάπτυξης στην περιοχή της Θεσσαλίας. Υπάρχουν έργα που έχουν ξεκινήσει και πρέπει να ολοκληρωθούν», είπε.

Εκτενής συζήτηση έγινε για τον αναπτυξιακό νόμο, τον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα με βάση και την πρόταση του Επιμελητηρίου Τρικάλων για το «πράσινο» θερμοκήπιο.

«Τα προβλήματα των επιχειρηματιών είναι ενιαία για όλη την Θεσσαλία. Η συνένωση δυνάμεων θα επιφέρει την επίλυση προβλημάτων με την βοήθεια της Περιφέρειας Θεσσαλίας», σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος.

Προηγούμενο άρθρο Θα πραγματοποιηθεί η ''γιορτή Κρασιού'' στην Καλαμπάκα
Επόμενο άρθρο ΣΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΛΟΓΓΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ