Ειδήσεις

Στο Δημοτικό Σχολείο Ζάρκου για τον Αγιασμό ο Χρήστος Μιχαλάκης


Στον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά του Δημοτικού Σχολείου Ζάρκου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, δίπλα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, για να ευχηθεί καλή χρονιά σε όλους.

Πρόκειται για μία κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, αφού την φετινή χρονιά τα μαθήματα για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου ξεκίνησαν στο κτίριο του Γυμνασίου Ζάρκου, αφού το κτίριο του Δημοτικού, χτυπήθηκε από τον σεισμό του περασμένου Μαρτίου.

Άλλωστε, ο Αντιπεριφερειάρχης στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους σεισμόπληκτους του Ζάρκου και της ευρύτερης περιοχής, μετά το χτύπημα του εγκέλαδου, και μέχρι σήμερα συνεχίζει την προώθηση παρεμβάσεων αποκατάστασης στην περιοχή, αλλά και τις πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση για να μπορέσουν οι κάτοικοι να αποκατασταθούν μετά τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης ευχήθηκε καλή χρονιά στη σχολική κοινότητα, ενώ συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, που είναι εμβολιασμένοι στο σύνολό τους, και εξέφρασε την ελπίδα η σχολική χρονιά να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Παράλληλα, υπογράμμισε πως θα βρίσκεται δίπλα τους σε ότι χρειαστούν και θα συνδράμει στην επίλυση των όποιων θεμάτων προκύψουν.

Τον Αντιπεριφερειάρχη ευχαρίστησε για την παρουσία του η Διευθύντρια του σχολείου κ. Γεωργία Καλλιτσουνάκη, ενώ το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος του χωριού κ. Γιάννης Βούλγαρης που εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Αντιπεριφερειάρχη που βρίσκεται πάντα δίπλα στο χωριό και τον Δήμο.

Σε δήλωσή του για τη νέα σχολική χρονιά ο Χρήστος Μιχαλάκης τόνισε πως «εύχομαι σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα η νέα χρονιά που ξεκινά σήμερα να κυλήσει με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα. Το μεγάλο στοίχημα είναι να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και τα παιδιά μας να συνεχίσουν τα μαθήματά τους στον φυσικό τους χώρο. Θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους βήμα και θα συνδράμουμε με κάθε μέσο στην ομαλή λειτουργία της εκπαίδευσης».

Προηγούμενο άρθρο Δ. Τρικκαίων: Μαγικές γεύσεις όπερας στο 2ο Opera Gala Δημήτρης Καβράκος
Επόμενο άρθρο 24 νέα θετικά κρούσματα covid στα Τρίκαλα