Ειδήσεις

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Κ. Σκρέκας


Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο επισκέφτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας.
Η συνάντηση δεν περιορίστηκε στα εθιμοτυπικά, αλλά ο κ. Κώστας Σκρέκας κατέθεσε στον ΠτΔ τους προβληματισμούς του αναφορικά με την πολιτική και οικονομική κατάσταση στη χώρα.
Ο Πρώην Υπουργός στάθηκε κυρίως στο προσφυγικό ζήτημα, το οποίο αν δεν διαχειριστεί σωστά από την Κυβέρνηση μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρό πρόβλημα με ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Έφερε το παράδειγμα των Τρικάλων και της διάθεσης για φιλοξενία και προσφορά που έδειξαν ο Δήμος και οι πολίτες, υπογραμμίζοντας ωστόσο την κόπωση η οποία πλέον διαπιστώνεται και η οποία όσο μεγαλώνει, τόσο μπορεί να οξύνει το πρόβλημα.
Ο κ. Κ. Σκρέκας επέμενε στη χάραξη μιας εθνικής πολιτικής για το προσφυγικό «πριν είναι πολύ αργά», όπως επεσήμανε. Τέλος ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην οικονομία και στην εξουθενωτική φορολογική πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., η οποία, όπως είπε «αφενός ισοπεδώνει τα μεσαία εισοδήματα, οδηγώντας ακόμη περισσότερους ανθρώπους στη φτώχεια και στην ανέχεια και αφετέρου δεν επιτρέπει τις νέες επενδύσεις στη χώρα μας».

Προηγούμενο άρθρο Ένα ποίημα για τους πρόσφυγες από το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Παρέμβαση Σιμορέλη στο Mega Σαββατοκύριακο