Ειδήσεις

Στον δήμαρχο Πύλης ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θεσσαλίας


Σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου τον  δήμαρχο  Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Πύλης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας  Θεσσαλίας  κ. Βασίλειος Αναγνωστόπουλος  συνοδευόμενος από τον Εκπρόσωπο του Κ.Υ. Πύλης κ. Ιωάννη Κουτσονάσιο, όπου συζήτησαν θέματα υγείας που αφορούσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Πύλης, καθώς και των περιφερειακών Αγροτικών Ιατρείων.

Συγκεκριμένα πρότεινε να γίνει καταγραφή πόσα Αγροτικά Ιατρεία υπάρχουν αν έχουν έλλειψη Γιατρών, καθώς σε τι χιλιομετρικές αποστάσεις βρίσκονται σε σχέση με το Κ.Υ. Πύλης και το Γ.Ν. Τρικάλων.

Ο δήμαρχος κ. Μαράβας τόνισε την μεγάλη σημασία της ύπαρξης του Κ/Υ. Πύλης και τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει, στους ανθρώπους του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Παιδείας, Τουρισμού και Αθλητισμού κ Άρης Τζάνης, η Προϊσταμένη Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πύλης κ. Φανή Μαρκαντά, ο Εκπρόσωπος του Κ.Υ. Πύλης κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Κρούπης, η δημοτική σύμβουλος κ. Λαμπρινή Οικονόμου.

 

Προηγούμενο άρθρο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων - Οι νέοι δημιουργούν
Επόμενο άρθρο Ε65 : Συμφωνία Υπουργείου - παραχωρησιούχου για τα τμήματα Λαμία-Ξυνιάδα και Τρίκαλα-Εγνατία