Ειδήσεις

Στις υπηρεσίες καθαριότητας & πρασίνου με τους νέους αντιδημάρχους ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς


Την «καρδιά» των υπηρεσιών άμεσης επέμβασης και εικόνας του Δήμου Τρικκαίων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς, λίγο πριν εκπνεύσει το 2023. Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο του Δήμου και την παρακείμενη Δ/νση Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης.
Οι λόγοι δύο. Ο πρώτος, να δώσει τις ευχές σε κάθε εργαζόμενη/η για το νέο έτος, με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ευημερία.
Ο δεύτερος, να παρουσιάσει την αλλαγή στα καθήκοντα των αντιδημάρχων, καθώς η εορταστική περίοδος δεν… περιμένει αλλαγές και χρειάζεται άμεση ενημέρωση των νέων αντιδημάρχων. Ετσι, τον συνόδευαν οι νέοι από 1η Ιανουαρίου) αντιδήμαρχοι Πρασίνου Παναγιώτης Ντιντής και Ανταποδοτικών Υπηρεσιών (Καθαριότητας) Τάκης Παζαΐτης. Μαζί τους και ο απερχόμενος αντιδήμαρχος  Ανταποδοτικών Υπηρεσιών Φόρης Ρόμπος, που αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στην e-trikala ΑΕ.
Ο κ. Σακκάς ευχαρίστησε τους αντιδημάρχους για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες και προσφορά τους στις θέσεις που κατείχαν, τονίζοντας ότι κυρίαρχο είναι η συνεργασία όλων, προς όφελος του πολίτη. Η συνεργασία αυτή, τόνισε, οφείλεται και εξαρτάται και από τους ίδιους τους εργαζόμενους, τους οποίους ομοίως ευχαρίστησε για την προσφορά τους, επισημαίνοντας τη σημασία του ρόλου τους συνολικότερα στην πόλη και τα χωριά.
Μεγάλη η συγκίνηση των απερχόμενων αντιδημάρχων Φόρη Ρόμπου και Τάκη Παζαΐτη (μέχρι πρότινος στην αντιδημαρχία Περιβάλλοντος), που μίλησαν με θερμά λόγια για την παρουσία τους στους συγκεκριμένους χώρους και την προσφορά όλων, με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας.
Παρέστησαν, επίσης, οι διευθυντές των υπηρεσιών κ. Μισιάκας και Χελιδώνης, αλλά και εκ μέρους του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων ο πρόεδρος κ. Βαγγ. Κωστίκας. Και οι τρεις αναφέρθηκαν στις αλλαγές αντιδημάρχων, απευθύνοντας ευχές στους/στις εργαζόμενους/ες.

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Πρωτοχρονιά 2024 και πλήθος εκδηλώσεων το νέο έτος στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τρικκαίων από τη νέα χρονιά