Στις εργασίες συντήρησης και διαγράμμισης του ορεινού οδικού δικτύου Καλαμπάκας βρέθηκε την Πέμπτη 09-08-2012 ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.


Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων έχει ως στόχο να ολοκληρώσει την διαγράμμιση αρχικά στο ορεινό οδικό δίκτυο πριν ξεκινήσουν οι βροχές και οι άσχημες καιρικές συνθήκες του χειμώνα και σταδιακά να ολοκληρώνονται οι εργασίες και στο υπόλοιπο δίκτυο, προκειμένου ολόκληρο το οδικό δίκτυο του Νομού να είναι απόλυτα ασφαλές για τους διερχόμενους οδηγούς, κυρίως τους χειμερινούς μήνες που η ορατότητα είναι περιορισμένη.

 

Αυτό έχει ζητήσει από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, προκειμένου τόσο οι κάτοικοι όλης της Θεσσαλίας αλλά και οι επισκέπτες να μεταβαίνουν στον προορισμό τους γρήγορα και με ασφάλεια.

Προηγούμενο άρθρο Aποφασίστηκε η ασφαλτόστρωση για το συνοικισμό της Σωτήρας
Επόμενο άρθρο ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2,1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ. ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»