Ειδήσεις

Στην Ελάτη ο δήμαρχος Πύλης Κ. Μαράβας το Δεκαπενταύγουστο


MARAVAS2Ο δήμαρχος Πύλης  κ. Κωνσταντίνος Μαράβας συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του στον Δήμο, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Πύλης

κ. Αθανάσιο Γιαννοτάκη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Άρη Τζάνη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ελάτης κ. Βασίλειο Χαμψά, παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρουσία αρκετών πιστών.

Ακολούθησε Λιτάνευση του Επιταφίου της Παναγίας στου δρόμους της Ελάτης και κατόπιν έγινε η Αρτοκλασία στην Πλατεία, και το προσκύνημα της Εικόνας.

MARAVAS3Ανήμερα της Εορτής της Παναγίας ο δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γαρδικίου ακολούθησε την πομπή της Λιτανείας του Επιταφίου της Παναγίας στους δρόμους του Χωριού, όπου στην πλατεία έγινε η καθιερωμένη Αρτοκλασία, η κατάθεση στεφανιών στο  μνημείο των πεσόντων για την Ελευθερία της Πατρίδας από τις Αρχές του Τόπου και τους φορείς.

Η τελετή έληξε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Στην συνέχεια άρχισε ο μεγάλος χορός υπό τον ήχο της δημοτικής ορχήστρας, που πρώτοι έσυραν οι επίσημοι και ακολούθησε και ο υπόλοιπος κόσμος.

Τον δήμαρχο συνόδευαν ο πρόεδρος του δ.σ. Θανάσης Γιαννοτάκης, ο αντιδήμαρχος Αρης Τζάνης, και ο Αρης Αλεξίου.

Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Αγγέλης,  Γεώργιος Παναγιώτου, και Ιωάννης Κουτσονάσιος.

Προηγούμενο άρθρο Ορειβατική αποστολή με Θεσσαλούς ορειβάτες στην Ινδία
Επόμενο άρθρο Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων