Στα Τρίκαλα ο όμιλος αντισφαίρισης της πόλης μας Σ.Ο.Α.Κ. Φωκιανός, για να συμμετάσχει στο 5ο ενωσιακό πρωτάθλημα στις 01-02-03/10/2011


 Η Ε΄ Ένωση σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Τρικάλων προκηρύσσει  το 5ο  Ενωσιακό Πρωτάθλημα για αγόρια και κορίτσια κάτω των 12και 16 ετών αντίστοιχα για το έτος 2011..

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα ανοιχτά γήπεδα, του Ομίλου Αντισφαίρισης Τρικάλων που εδρεύουν στις εγκαταστάσεις της περιοχής (Μπάρας) και θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι από το 1999-2001(12άρια) και από το 1995-1998 (16άρια) οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό τη Ε ΄ Ένωσης και κατέχουν δελτίο της Ε.Φ.Ο.Α.Η κατάταξη των τιράζ θα γίνει με την Ενωσιακή βαθμολογία μετά και το 4ο Ενωσιακό του 2011 .Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα Knock Out στα 2 νικηφόρα mini sets των 4 games και σε περίπτωση ισοπαλίας set match tie break των 10 πόντων.

O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες στις  συγκεκριμένες κατηγορίες με τέσσερις (4) αθλήτριες και πέντε (5) αθλητές, σύνολο (9) εννέα αθλητών-τριων, κατά επιλογή πάντα του προπονητή τους.

Συγκεκριμένα με τις -τους:

  • 1) Καραουλάνη Γεωργία , 2) Γιαννακού Ελευθερία , 3) Γάκου Ευαγγελία 4)Αντωνίου Παυσανία , 5)Αθανασίου Στέφανου 6)Βασιλόπυλος Αρης και 7) Σβάρνα Παναγιώτη στην κατηγορία κάτω των 16 ετών.
  • 2) Και με τον 1) Αντωνίου Κων/νο και 2) Καρκαλέτση Ερμιόνη-Θεοπούλα στην κατηγορία κάτω των 12 ετών.
  • 3) Πρέπει να τονισθεί ότι: οι Καρκαλέτση Ερμιόνη και ο Σβάρνας Παναγιώτης, ενώ ανήκουν στην κατηγορία κάτω των 10 ετών και 14 ετών αντίστοιχα, δοκιμάζουν και την τύχη τους και στη μεγαλύτερη κατηγορία, κάτω των 12 και 16 ετών αντίστοιχα. Τους αθλητές και τις αθλήτριες θα συνοδέψει ο προνονητής του Ομίλου και προπονητής τους κ. Θωμάς Γραπατσάς.

Ο Σ.Ο.Α.Κ. Φωκιανός, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ εδώ και σχεδόν (20) είκοσι χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις ΕΦΟΑ, εφαρμόζοντας πάντα καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης πολύ πιο μπροστά από την εποχή του (προτού υιοθετηθούν από την ομοσπονδία), ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών-μεγάλων ) και για το νέο αγωνιστικό έτος 2011-2012.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλφ. 6976612913.

Προηγούμενο άρθρο Εργασίες αποκατάστασης Ανθούσα– Μπάρος - Καλαρρύτες
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή