Ειδήσεις

Στα Τρίκαλα η 12η Φιλική Συνάντηση των Αστυνομικών


Σας γνωρίζουμε ότι, η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, κατάφερε μετά από διεκδίκηση θα αναλάβει την διοργάνωση της 12ης Φιλική Συνάντηση όλων των μελών του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, που θα διεξαχθεί στον Νομό Τρικάλων, από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 έως την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016.
– Μια Φιλική Συνάντηση, στην οποία πέραν των σημαντικών συζητήσεων σχετικά με την Ένωσή μας, έχει ως σκοπό την γνωριμία και την ανάδειξη του τόπου μας, μιας και θα έχουμε την τιμή να υποδεχθούμε μέλη της Δ.Ε.Α. από κάθε γωνία της Ελλάδας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τους τρεις από τους τέσσερις Δήμους του Νομού μας. Επίσης, μιας και το έτος που διανύουμε έχει χαρακτηρισθεί από την UNESCO, ως  έτος αφιερωμένο στον «Αριστοτέλη- 2400 Χρόνια», θα λάβει χώρα σχετική εκδήλωση στα πλαίσια της Φιλικής Συνάντησής μας.

Στην ανωτέρω Φιλική Συνάντησή, έχουν δηλώσει συμμετοχή (170) άτομα περίπου από (41) Τοπικές Διοικήσεις- Νομούς της Ελλάδος, το Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α. και το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας.

Το 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α., θα βρίσκεται στην πόλη των Τρικάλων, από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016, ως είθισται, για την πραγματοποίηση Διοικητικού Συμβουλίου με την συμμετοχή του Δ.Σ. της Τοπικής μας.

Η Τελετή λήξης της 12ης Φιλικής Συνάντησής μας- «Βραδιά Φιλίας», στην οποία πέραν των συμμετεχόντων, έχει κληθεί να παραστεί  η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Επίσημοι- Φορείς του Νομού μας, καθώς και συνάδελφοι της Δ.Α. Τρικάλων, τόσο εν ενεργεία, όσο και εν αποστρατεία, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 21.00, στο ξενοδοχείο «GALLERY ART HOTEL» και προσκαλούνται όλα τα Τοπικά Μ.Μ.Ε., εφόσον το επιθυμούν, για την κάλυψη της εκδήλωσής μας.

Με  εκτίμηση
SERVO   PER   AMIKECO
( υπηρετώ  δια  της  φιλίας )

Ο  Πρόεδρος                   O  Γενικός   Γραμματέας

ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος                ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας

Προηγούμενο άρθρο Αιμοδοσία του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Π.Ε. Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Συμμετοχή του 2ου Ε.Π.Α.Λ. Τρικάλων στην πρώτη συνάντηση Erasmus+ KA2 στο Ταλίν