Στα Αμπελάκια με τον Αν. Σαμαρά ο Ν. Λέγκας


 Από την ιστορική κοινότητα στα Αμπελάκια Λάρισας όπου συνόδευσε κατά την επίσκεψή του τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ν. Λέγκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν μια νέα αρχή για τη Νέα Δημοκρατία.

Έχοντας σφυρηλατήσει την ενότητά της, ανοίγεται στην Κοινωνία προτείνοντας  εναλλακτική και υλοποιήσιμη λύση για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Τόπος.

Μακριά από εύκολες υποσχέσεις, με πρόσωπα που γνωρίζουν καλά τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, θα προσπαθήσει να απαντήσει στο κέλευσμα των πολιτών για αλλαγή και να δώσει προοπτική ανάπτυξης, βγάζοντας τον τόπο από το φαύλο κύκλο της ύφεσης, της μιζέριας και της απαισιοδοξίας.

Με συνέχιση των μεγάλων έργων στην Περιφέρεια που σήμερα, ένα χρόνο σχεδόν μετά τις τελευταίες εκλογές, βαλτώνουν εξαιτίας της έλλειψης πολιτικής βούλησης.

Η κυβέρνηση οφείλει να παραμερίσει ανεδαφικές πολιτικές που θέτουν στο περιθώριο την Περιφέρεια και να σκύψει με σοβαρότητα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλία και ιδιαιτέρως ο Νομός Τρικάλων».

Προηγούμενο άρθρο Πραγματοποιήθηκε το διεθνές Forum RuraliTIC
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη του Κου Ταμήλου στο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ Ήφαιστος