ΣΘΕΒ: Νέες ευκαιρίες συνεργασίας σας περιμένουν


Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας εργαζομένων MobiliseSME που συμμετέχει ο ΣΘΕΒ αναμενόταν να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2022. Λόγω της τεράστιας επιτυχίας που σημειώνει, η παράτασή του εγκρίθηκε.

Μέχρι 31 Μαρτίου του 2023 οι ΜΜΕ θα μπορέσουν να επωφεληθούν από τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρει το πρόγραμμα συμμετέχοντας σε αυτό.

Ο γενικός στόχος του προγράμματος είναι να υποστηρίξει τις μετακινήσεις και τις ανταλλαγές υπαλλήλων, διευθυντών ή/ και (συν) ιδιοκτητών Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) σε άλλη επιχείρηση σε χώρες της Ευρώπης και της Τουρκίας. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες από κάθε κλάδο επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το MobiliseSME είναι η ευκαιρία διερεύνησης των γνώσεων για νέες αγορές, βελτίωσης της ανταγωνιστικότητάς, απόκτησης νέων ιδεών και δεξιοτήτων, επέκτασης του δικτύου της ΜΜΕ και προώθησης περαιτέρω της ανάπτυξης της δραστηριότητας ή της ίδιας της επιχείρησης.

Αν θέλετε να ενισχύσετε παλαιότερες συνεργασίες σας ή να επεκτείνετε τη δραστηριότητά σας στην Ευρωπαϊκή Αγορά με τη συγχρηματοδότηση που προσφέρει το MobiliseSMEδεν έχετε παρά μόνο να δηλώσετε συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ, αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου στο τηλέφωνο: 2410 555 507 & email: education@sthev.gr.

 

Προηγούμενο άρθρο Ανάσα ρευστότητας σε 6.975 επιχειρήσεις
Επόμενο άρθρο Ευχαριστίες Παπαστεργίου σε Κρεμμύδα για την πορεία και στάση του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης