Ειδήσεις

ΣΘΕΒ: Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με το ENTERPRISE GREECE διοργανώνουν δωρεάν διήμερο Εκπαιδευτικό σεμινάριο, τη Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 και ώρα 16:30-20:00, στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα.

Το σεμινάριο αυτό θα συμβάλλει στην σωστή πληροφόρηση των εν δυνάμει εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας  και των εξαγωγέων που βρίσκονται κυρίως σε αρχικό στάδιο. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν διεξοδικά  για όλο το πλέγμα που καθορίζει μια επιτυχημένη εξαγωγική προσπάθεια ώστε να αποφεύγονται συγχύσεις, λάθος βήματα και ως εκ τούτου χάσιμο χρόνου και χρημάτων.

Εισηγητής του προγράμματος είναι ο κ. Γιώργος  Παπαστεργιόπουλος, Διευθυντής  Πληροφόρησης & Υποστήριξης Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (EnterpriseGreeceS.A)

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ τηλ. 2410-555507 & mail:education@sthev.gr (Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας) μέχρι και την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017.

Προηγούμενο άρθρο Νέα βράβευση για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων
Επόμενο άρθρο Nα δοθεί αμέσως στις Περιφέρειες η δυνατότητα να προκηρύξουν το Υπομέτρο 4.2