Ειδήσεις

ΣΘΕΒ: Ασφαλής και εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων λόγω του covid-19


Ο ΣΘΕΒ μετά την αύξηση των τελευταίων ημερών στα κρούσματα του κορονoϊου διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Νέο πλαίσιο ασφαλούς και εύρυθμης λειτουργίας των επιχειρήσεων και οργάνωσης της εργασίας λόγω της υγειονομικής πανδημίας covid-19», την Τρίτη 10 Νοεμβρίου (15.00-17.00)

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, είναι:

Ποια τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν οι επιχειρήσεις για την ασφάλεια των εργαζομένων τους;

Ποιο το ισχύον πλαίσιο λειτουργίας;

Ποιες οι επιπτώσεις της πανδημίας στις εργασιακές σχέσεις;

Ποιες οι συνθήκες στη μετα-κορονοϊό εποχή και τι αλλάζει στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων;

Ομιλητές της εκδήλωσης που έχουν προσκληθεί να είναι:

ο κ. Κωνσταντίνος Αγραπιδάς, Διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου και Γενικός Διευθυντής Εργασιακών Σχέσεων, Υγείας και Ασφάλειας και Ένταξης στην Εργασία του Υπουργείου Εργασίας

ο κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, Πρόεδρος ΕΟΔΥ

ο κ. Ηλίας Μόσιαλος, Καθηγητής Πολιτικής Υγείας στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου

ο κ. Παναγιώτης Μπεχράκης, Ιατρός Πνευμολόγος – Εντατικολόγος, Πρόεδρος της Επιτροπής Κρίσεως για τα ΒΑΕ Υπουργείου Εργασίας

η κα  Έφη Μήλα, Διευθύντρια Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕ ενώ θα υπάρξουν τοποθετήσεις από τον Πρόεδρο του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέα Νταβέλη, την Senior Advisor του Τομέα Απασχόλησης και Αγοράς Εργασίας του ΣΕΒ κα Κατερίνα Δασκαλάκη, την Πρόεδρο του ΕΛΙΝΥΑΕ κα Ρένα Μπαρδάνη αλλά και τονΠρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος κ. Αντώνη Σιάρκο.

Τη διαδικτυακή ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον ΣΕΒ, την ΠΕΕΕΒ και με την υποστήριξη του ΕΛΙΝΥΑΕ, θα συντονίσει η Διευθύντρια του ΣΘΕΒ κα Ελενα Καματέρη.

Η εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια του Συνδέσμου για έγκαιρη και συνεχή ενημέρωση των επιχειρήσεων μελών του αλλά και της κοινωνίας προκειμένου να ανταποκρίνονται στις νέες έκτακτες συνθήκες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την παρουσία τους συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΣΘΕΒhttps://www.sthev.gr/2020/11/05/ekdilosi_covid-19/προκειμένου να λάβουν τον σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης μετά την εγγραφή τους ενώ δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησαν οι Ημέρες Καινοτομίας 2020 από το EITHealth
Επόμενο άρθρο Στην Ελεγχόμενη Κυνηγετική Περιοχή Αταλαντονήσου ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας