ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΧΙΟΝΙΑ


 Σε ετοιμότητα βρίσκεται από χθες το βράδυ η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ενόψει χιονιά. Στα ορεινά με μεγάλο υψόμετρο από χθες το βράδυ χιόνιζε, κάτι που συνέβη και για λίγα λεπτά σήμερα το πρωί μέσα στην πόλη των Τρικάλων.

 Η κατάσταση όσον αφορά το οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι πολύ καλή, μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, ενώ με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη τρεις λεπίδες βρίσκονται στον ορεινό όγκο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.

«Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών είμαστε σε ετοιμότητα, τρεις λεπίδες βρίσκονται στον ορεινό όγκο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, έχουμε συνεργασία με τους Δήμους και την Περιφέρεια και πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στον οδικό άξονα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων», τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης.

Προηγούμενο άρθρο Κοπή πίτας του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Πύλης
Επόμενο άρθρο Επιστολή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας για τα έργα αναπτυξιακού χαρακτήρα της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων άμεσης προτεραιότητας