Ειδήσεις

Σε άριστη κατάσταση για τρικαλινούς πλημμυροπαθείς, 9 κατοικίες στη Σωτήρα


Σε άριστη κατάσταση για να κατοικηθούν από πλημμυροπαθείς του Δήμου Τρικκαίων, είναι 9 οικίες στα Εργατικά της Σωτήρας. Αυτό προέκυψε από επιτόπια επίσκεψη του Δημάρχου Τρικκαίων στην περιοχή,προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα συγκεκριμένα σπίτια.
Τα σπίτια αυτά τα εκχώρησε η ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) στον Δήμο Τρικκαίων, μετά την υποβολή σχετικού αιτήματος από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων και μάλιστα από όλους τους συνδυασμούς.
Οι υπηρεσίες της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων ενημερώνουν τους πλημμυροπαθείς και με βάση τα κριτήρια, θα γίνει η επιλογή των οικογενειών. Οι οικίες είναι από 90 έως 120 τ.μ. και απομένουν σχετικές τεχνικές λεπτομέρειες για την πλήρη κατοίκηση.
Ο κ. Σακκάς τόνισε τη σημασία της κίνησης για τους πληγέντες τρικαλινούς, «με την άμεση κινητοποίηση από την πλευρά του Δήμου για τους συμπολίτες».
Μαζί με τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν τις κατοικίες ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Παναγιώτης Ντιντής και οι διευθύντριες των υπηρεσιών του Δήμου, Τεχνικών Εργων κ. Θεοδ. Σαργιώτη και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Στ. Πελίγκου.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο Επισκευές και στα φωτιστικά του Ληθαίου ποταμού από τον Δήμο Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο: Τρόποι Καταγραφής Σημειώσεων