Ειδήσεις

Σεμινάριο του ΣΘΕΒ: Πως να ενισχύσετε τις πωλήσεις της επιχείρησης σας μέσω του Νευρομάρκετινγκ


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει δια ζώσης σεμινάριο την Πέμπτη 27 Απριλίου, ώρες 16:30–21:30, με θέμα: «Πως να ενισχύσετε τις πωλήσεις της επιχείρησης σας μέσω του Νευρομάρκετινγκ», στην αίθουσα εκπαιδεύσεων στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα.

Το Νευρομάρκετινγκ είναι τομέας του μάρκετινγκ ο οποίος χρησιμοποιεί την Νευροεπιστήμη με σκοπό την ανακάλυψη των υποσυνείδητων προτιμήσεων, αποφάσεων και κινήτρων των καταναλωτών. Έτσι αποκτώνται πληροφορίες σχετικά με την συμπεριφορά, το γνωστικό και το συναισθηματικό επίπεδο των καταναλωτών, τις οποίες οι εταιρίες μπορούν να συλλέξουν και να εφαρμόσουν, με βάση αυτών, αποδοτικές στρατηγικές μάρκετινγκ.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να καταγραφούν οι αλλαγές που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στο χώρο των πωλήσεων και να παρουσιαστούν απλά, κατανοητά και εύκολα στην εφαρμογή τους εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες αυτές.

Απευθύνεται σε υπεύθυνους πωλήσεων, εμπορικούς διευθυντές, υπεύθυνους προώθησης προϊόντων & υπηρεσιών, στελέχη πωλήσεων, διευθυντές και υπεύθυνους πωλήσεων καταστημάτων

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ.Γιώργος Ραλλάκης. Ο κ. Ραλλάκης σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και έκανε το μεταπτυχιακό του στη Συμβουλευτική και την Εκπαίδευση Ενηλίκων (MA in Management and Organizational Learning) στο Πανεπιστήμιο του Lancaster (UK). Ασχολείται με την εκπαίδευση σε θέματα πωλήσεων και marketing από το 1997.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Δευτέρα 24 Απριλίου 2023.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος του σεμιναρίου και για  δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα

γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Χαρούλα Γκουσγκούνη) στο τηλέφωνο: 2410555507 και το email: members@sthev.gr.

 

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα με θέμα: Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης
Επόμενο άρθρο Στο μικροσκόπιο το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας υπό το πρίσμα της Κλιματικής Κρίσης