Ειδήσεις

Σεμινάριο του ΣΘΕΒ: Οι πωλήσεις στον 21 αιώνα


 Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει δια ζώσης σεμινάριο την Πέμπτη 27 Απριλίου, ώρες 16:30–21:30, με θέμα: «Οι πωλήσεις στον 21 αιώνα», στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα (Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας, 1ος όροφος).

Στόχος του σεμιναρίου είναι να καταγραφούν οι αλλαγές που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στο χώρο των πωλήσεων και να παρουσιαστούν απλά, κατανοητά και εύκολα στην εφαρμογή τους εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες αυτές. Να υπενθυμιστούν βασικές αρχές και να αναφερθούν χρήσιμες εξελίξεις στην επιστήμη των πωλήσεων που θα συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό των τεχνικών που ήδη χρησιμοποιούνται

Απευθύνεται σε υπεύθυνους πωλήσεων, εμπορικούς διευθυντές, υπεύθυνους προώθησης προϊόντων & υπηρεσιών, στελέχη πωλήσεων, διευθυντές και υπεύθυνους πωλήσεων καταστημάτων

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ.Γιώργος Ραλλάκης. Ο κ. Ραλλάκης σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και έκανε το μεταπτυχιακό του στη Συμβουλευτική και την Εκπαίδευση Ενηλίκων (MA in Management and Organizational Learning) στο Πανεπιστήμιο του Lancaster (UK). Ασχολείται με την εκπαίδευση σε θέματα πωλήσεων και marketing από το 1997. Το 2002 ίδρυσε και από τότε συν-διευθύνει την Evolution Consulting, ενώ παράλληλα από το 2010 τρέχει μία από τις πρώτες πλατφόρμες ηλεκτρονικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα (www.learningevolution.gr) και από το 2022 είναι υπεύθυνος εταιρικής ανάπτυξης της VRevolution.gr της πρώτης υπηρεσίας εικονικής πραγματικότητας για σχολεία, μουσεία και ιδιώτες. Έχει κάνει δια ζώσης και εξ αποστάσεως εκπαιδεύσεις σε δεκάδες επιχειρήσεις, από όλους τους κλάδους της οικονομίας και όλων των μεγεθών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Δευτέρα 24 Απριλίου 2023.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος του σεμιναρίου και για  δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Χαρούλα Γκουσγκούνη) στο τηλέφωνο: 2410555507 και το email: members@sthev.gr.

Προηγούμενο άρθρο Οδηγίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας προς αποφυγή κλοπών
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα Marketing και Επικοινωνία