Ειδήσεις

Σεμινάριο ΣΘΕΒ: Βασικό επίπεδο excel


Ο ΣΘΕΒ διοργανώνει διήμερο σεμινάριο 8 ωρών την Δευτέρα 17 και 24 Φεβρουαρίου, ώρες 16:30 – 21:30και 16:30 – 18:00 αντίστοιχα (με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 12 άτομα), με θέμα: «BeginningExcel», στο φροντιστήριο Σύγχρονο και Νούς, Καποδιστρίου 1 (Τρίγωνη Πλατεία) στον 2ο όροφο.

Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουν τα στελέχη των επιχειρήσεων το περιβάλλον του Microsoft Excel και τα νέα χαρακτηριστικά του μέσω της πρακτικής εξάσκησης.

Απευθύνεται σε στελέχη οργανισμών και επιχειρήσεων, σε στελέχη γραμματειακής υποστήριξης και όλες τις κατηγορίες βοηθών διοίκησης. Επιπλέον, απευθύνεται και σε ανεξάρτητους χρήστες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το Microsoft Excel για την καλύτερη οργάνωση των εργασιών γραφείου.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κος Φαρμάκης Κωνσταντίνος. Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα ανάπτυξης λογισμικού, εφαρμογής της πληροφορικής στην εκπαίδευση, σχεδιασμού εκπαιδευτικών μεθοδολογιών και προγραμμάτων, καθώς και σχεδιασμού δικτυακών εφαρμογών στο περιβάλλον του Internet.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν εξετάσεις για να λάβουν επίσημη πιστοποίηση από αναγνωρισμένο φορέα. Ειδική τιμή συμμετοχής στις εξετάσεις 15€/ εκπαιδευόμενο.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2020. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου), τηλ: 2410555507 & e-mail: education@sthev.gr.

 

Προηγούμενο άρθρο Επιπλέον πόροι για έργα νερού στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Ο Ν. Ντίτορας στην 28ηAgrotica 2020 στη Θεσσαλονίκη