Ειδήσεις

Σακκάς στο Δημ. Συμβούλιο: Γνωρίζω το βάρος των ευθυνών που αναλαμβάνω – συνεργασία για τον Δ. Τρικκαίων


Στην πρώτη του συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων μετείχε το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουλίου 2023 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς. Εξι ημέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων του, ο κ. Σακκάς έδωσε ένα σαφές στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει, με δύο βασικές προτάσεις:
– «γνωρίζω το βάρος των ευθυνών που δεν αρνήθηκα ποτέ να αναλάβω»
–  «είμαι στη διάθεσή σας (των δημοτικών συμβούλων) για να μπορέσουμε από κοινού να βάλουμε κοινό λιθαράκι για τα θέματα του Δήμου Τρικκαίων».
Επίσης ο κ. Σακκάς τόνισε ότι το Σώμα είναι «πιο ώριμο από ποτέ να βοηθήσει από την πλευρά του, να στηρίξει τα καλά και να ασκήσει κριτική για τα κακώς κείμενα».
Ακόμη, έδωσε έμφαση στη συνεργασία, καθώς «θα βρίσκομαι δίπλα σε όλες τις παρατάξεις», ώστε από κοινού «να προχωρήσουμε τα θέματα της πόλης».
Ανέφερε ότι το πολύ μικρό περιθώριο πίστωσης χρόνου που έχει, αφορά στην ενημέρωσή του από τις υπηρεσίες, δηλαδή από τους «εργαζόμενους που είναι η κινητήρια δύναμη». Το επόμενο βήμα είναι οι συναντήσεις του με τους επικεφαλής των παρατάξεων.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων ευχήθηκε επίσης καλή θητεία στον νεοεισελθόντα στο Δημοτικό Συμβούλιο Γιώργο Καρατώλο (κατέλαβε τη θέση του κ. Σακκά, καθώς οι Δήμαρχοι δεν είναι δημοτικοί σύμβουλοι) και στον νέο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Παναγιώτη Ντιντή (αξίωμα που κατείχε ο νυν Δήμαρχος).
Αμφότεροι αναφέρθηκαν στις ευθύνες που αναλαμβάνουν, με τον κ. Ντιντή να επισημαίνει το έργο που έχει ήδη παραχθεί στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για την επιλογή.
Ευχές και στίγματα της πολιτικής τους στάσης έδωσαν οι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης, Στεφ. Βαβύλης (απόντος του κ. Κρεμμύδα), Γ. Καΐκης, Γ. Μητσιούλης, Σπ. Τσιγάρας, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο Οφειλόμενη τιμή: «Χρήστος Παπανικολάου - Σοφία Σακοράφα» θα ονομάζεται το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Πινελιές χρωμάτων και φωτισμός στον τοίχο του Φρουρίου