Ειδήσεις

Ρομποτική & Απτικός Προγραμματισμός, έρχεται στο JOIST!


Ρομποτική και Απτικός Προγραμματισμός, χωρίς υπολογιστή για τους μικρότερους φίλους μας από 5 έως 7 ετών, με την τεχνολογία DuckyCode. Ένα πολυεργαλείο, που έρχεται αμέσως μετά τα εκπαιδευτικά εργαστήρια στην αίθουσα FutureLearningLab, του Πάρκου Καινοτομίας JOIST.

Γνωρίστε και προγραμματίστε τα έξυπνα και φιλικά ρομποτάκια, χρησιμοποιώντας κινητές συσκευές και μια μεγάλη συλλογή από μαγνητικές εντολές. Το πρωτότυπο DuckyCode αποτελεί την εξέλιξη των πολυβραβευμένων συστημάτων CubesCoding και RoboTiles και έρχεται μέσω ενός διαδραστικού εργαστηρίου 4 συναντήσεων στο Πάρκο Καινοτομίας.

Οι μικροί προγραμματιστές αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη και κάνουν στο JOIST τα πρώτα τους βήματα στη ρομποτική. Με τη βοήθεια και τη συνεχή καθοδήγηση εκπαιδευτή, αρχικά θα συναρμολογήσουν τα ρομπότ προκειμένου να εξοικειωθούν μαζί τους, στη συνέχεια θα διερευνήσουν τις δυνατότητες τους και θα τα προγραμματίσουν!

Το ταξίδι στον προγραμματισμό ξεκινάει για τα παιδιά από την ηλικία των 5 ετών, μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι με άλλα παιδιά χρησιμοποιώντας φυσικά αντικείμενα (μαγνητικές εντολές) και συμβάλλει στην εξοικείωση τους με τη δημιουργική διάσταση των κινητών συσκευών (tablet).

Ελάτε να παίξουμε, να συνεργαστούμε και να μάθουμε προγραμματισμό, χωρίς υπολογιστή!

Πληροφορίες συμμετοχής:

 

  • Κόστος Συμμετοχής: Είσοδος 40€, Ομαδικές Εγγραφές 35€

 

  • Χώροςδιεξαγωγής: Εκθεσιακός Χώρος τουJOISTInnovationPark

 

  • Περισσότερες πληροφορίες: Τ. (+30) 2410 234422

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Επόμενο άρθρο Σύλληψη δύο ατόμων, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών