Ειδήσεις

Πώς να βρείτε ένα όμορφο και οικονομικό νυφικό


Μόλις μια νύφη αρχίζει να προγραμματίζει τον γάμο της, γρήγορα ανακαλύπτει πόσο ακριβός μπορεί να είναι και ρωτά «Πού μπορώ να βρω ένα φθηνό νυφικό”. Αν ψάχνετε έναν τρόπο για να εξοικονομήσετε χρήματα για το γάμο σας, το να βρείτε ένα προσιτό νυφικό μπορεί να είναι μία εξαιρετική αρχή. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρείτε οικονομικά, αλλά πολύ όμορφα νυφικά φορέματα που μπορεί να ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό. Μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο και δημιουργικότητα, αλλά στο τέλος οι προσπάθειές σας θα αξίζουν τον κόπο. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να ξεκινήσετε φορώντας ένα πανέμορφο νυφικό φόρεμα σε τιμή έκπτωσης.

Πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης πωλούν τα νυφικά της περασμένης σεζόν σε τιμή έκπτωσης. Ένα οικονομικό νυφικό με τα τελευταία στυλ μπορεί να βρεθεί σε ετήσιες εκπτώσεις του καταστήματος,  για τα φορέματα του τρέχοντος έτους. Επίσης, φροντίστε να ρωτήσετε αν έχουν μειωμένη τιμή στα δείγματα ή στα φορέματα που οι νύφες παράγγειλαν, αλλά ποτέ δεν πήραν.

Κάτι δανεισμένο! Η εύρεση οικονομικού νυφικού μπορεί να είναι τόσο εύκολη όσο το ψάξιμο στην ντουλάπα μίας καλής φίλης. Πολλοί από την οικογένεια, τους φίλους σας, ή στενούς συγγενείς μπορεί να έχουν όμορφα φορέματα που μπορείτε να δανειστείτε. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αισθάνεστε κοντά τους την ειδική ημέρα. Προσθέτοντας κάτι απλό στο φόρεμα ή βρίσκοντας ένα οικονομικό πέπλο θα βοηθήσει να γίνει το νυφικό σας μοναδικό, αλλά ειδικό για εσάς και για αυτήν από την οποία το δανειστήκατε .

Διαλέξτε vintage επιλογές για κομψή νυφική εμφάνιση χωρίς τις τιμές μπουτίκ. Ελέγξτε τα τοπικά καταστήματα που μπορούν να διαθέτουν πολύ φθηνά νυφικά που πρέπει μόνο να καθαρίσετε και να  προσαρμόσετε για εκείνη την ξεχωριστή ημέρα. Υπάρχουν επίσης online οικονομικά καταστήματα που μπορείτε να ελέγξετε για πολύ προσιτά φορέματα χωρίς να χρειαστεί να ψάξετε σε όλη την πόλη. Θα πρέπει να είναι έτοιμη να το μεταποιήσετε αν παραγγείλετε online από τη στιγμή που δεν μπορείτε να το δοκιμάσετε.

Εάν έχετε ράψει ή γνωρίζετε κάποιον που ράβει, το να ράψετε  το νυφικό σας είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα και να προσθέσετε το δικό σας στυλ και την αύρα στο φόρεμά σας. Το κόστος μπορεί να είναι μόνο το ύφασμα και ένα μικρό ποσό για την εργασία. Υπάρχουν πολλά φθηνά μέρη για να βρείτε υφάσματα για το φόρεμά σας.

Τα πολυκαταστήματα προσφέρουν μια ποικιλία νυφικών στα επίσημα τμήματά τους. Συχνά έχουν ετήσιες ή εποχιακές εκπτώσεις για να σας βοηθήσουν να βρείτε ένα προσιτό νυφικό στο δικό σας στυλ, ειδικά αν δεν ψάχνετε για παραδοσιακό νυφικό. Αν η ημέρα του γάμου σας αργεί μην διστάσετε να ρωτήσετε τους υπεύθυνους για την περίοδο των επόμενων εκπτώσεων.

Βρείτε φθηνά νυφικά online. Το internet είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε ένα φτηνό γαμήλιο φόρεμα. Μερικές  πρότυπες online πηγές είναι το E bay και η Amazon. Ορισμένες ιστοσελίδες προσφέρουν ένα τρόπο για να βρείτε φθηνά ελαφρώς μεταχειρισμένα νυφικά. Η ανάγνωση blogs ή forum για να βρείτε χώρους που είναι αξιόπιστοι είναι πάντα μια καλή ιδέα.

Πηγή ενημέρωσης: https://www.nifikasottero.gr

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Ο Κ. Στεφανόπουλος αποτέλεσε το στήριγμα και τη φωνή κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα
Επόμενο άρθρο Η Όλγα Κεφαλογιάννη στον Μύλο των Ξωτικών