Πρόγραμμα αποκατάστασης εξωτερικών όψεων κτιρίων στη Πύλη


Ο Δήμος Πύλης, ενόψει της προγραμματισμένης προκήρυξης των ιδιωτικών έργων  του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 εκπονεί «Σχέδιο Αναβάθμισης» των οικισμών του Δήμου, (έτος κατασκευής πριν το 1955) σε κτίρια που παρουσιάζουν αξιόλογο αρχιτεκτονικό, παραδοσιακό ενδιαφέρον, σκοπεύοντας στην αναβάθμισή τους και

ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΩΣ ΤΗΝ 6Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010

που είναι ιδιοκτήτες παλαιών κτιρίων και παρουσιάζουν αξιόλογο αρχιτεκτονικό, παραδοσιακό ενδιαφέρον να συμπληρώσουν το «Έντυπο καταγραφής κτίσματος Αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος» που διατίθεται και υποβάλλεται στο Δημαρχείο Πύλης.

Παρακαλούμε να συμμετάσχετε στη διαδικασία καταγραφής ώστε να έχετε μελλοντικά τη δυνατότητα, εάν επιθυμείτε, να υποβάλλετε φάκελο υποψηφιότητας στα πλαίσια του προγράμματος που πρόκειται να προκηρυχθεί το αμέσως προσεχές διάστημα για τις ιδιωτικές επενδύσεις και πέραν των άλλων περιλαμβάνει «παρεμβάσεις αποκατάστασης εξωτερικών όψεων κτισμάτων» και να επιδοτηθείτε με ποσοστό ενίσχυσης σε περίπτωση ένταξης 60% του συνολικού κόστους της πρότασης και έως τα 40.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Δημαρχείο Πύλης, τηλ. 2434350125 καθώς και στα γραφεία της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., τηλ. 2432075250.

Προηγούμενο άρθρο Εκδηλώσεις για την ανάδειξη του πολιτισμού στο Δήμο Πύλης
Επόμενο άρθρο Οι μειώσεις των συντάξεων είναι ακόμη μεγαλύτερες δήλωσε ο Ν. Λέγκας