Ειδήσεις

Προχωρά το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο Μπάρας από τον Δ. Τρικκαίων


Έναν ακόμη χώρο αθλητισμού θα αποκτήσει σύντομα ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για το γήπεδο ποδοσφαίρου πίσω από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, σχεδόν δίπλα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο. Είναι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, για το οποίο έχει ήδη γίνει προεργασία σε επίπεδο διαμόρφωσης χώρου επί αντιδημαρχίας Ακη Αναστασίου. Πλέον ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση, αυτή της σποράς γκαζόν, της επισκευής ποτιστικών και της περίφραξης, από την αρμόδια Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Τρικκαίων. Τον χώρο επισκέφθηκε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Τάκης Παζαΐτης (απουσίαζε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας), με τον διευθυντή της υπηρεσίας κ. Χρ. Χελιδώνη, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, για να διαπιστωθεί η ολοκλήρωση των εργασιών, ενώ παρέστη η αντιδήμαρχος Σοφία Αλεστά.
Το επόμενο διάστημα θα γίνει η διαμόρφωση και των λοιπών αθλητικών στοιχείων του γηπέδου (τέρμα, διαγράμμιση κ.α.), προκειμένου αυτό να παραδοθεί στους πολίτες για άθληση.

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Σε ημερίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το περιβάλλον ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας
Επόμενο άρθρο Σε θετικό κλίμα η πρώτη συζήτηση στον Δήμο Τρικκαίων για το Βασικό Εισόδημα