Προβολή των Μετεώρων από το Marcopolo TV


Γυρίσματα στις Ιερές Μονές των Μετεώρων πραγματοποιεί από τις 4 Σεπτεμβρίου το ιταλικό κανάλι «Marcopolo TV» για την εκπομπή «Tra Cielo e Terra» («Μεταξύ Ουρανού και Γης»), με τη συνεργασία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων. Στο τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού συμμετέχουν οι κκ. David Bellini (σκηνοθέτης), Andrea Nardi (οπερατέρ), Marco Cramolini και Ricardo Minelli (ηχολήπτες), Nicoletta Diamanti (φωτογράφος) και ο παρουσιαστής της εκπομπής Marco Liorni. Oι συνεργάτες της εκπομπής εστίασαν τα γυρίσματά τους κυρίως στις Ιερές Μονές Βαρλαάμ και Ρουσάνου, ενώ έμειναν εντυπωσιασμένοι από την περιοχή και ευχαριστημένοι από τη διαμονή τους και τη φιλοξενία από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων και το Δήμο Καλαμπάκας.

Την ξενάγηση της ιταλικής αντιπροσωπείας ανέλαβε ο αντινομάρχης κ. Γιώργος Γεωργίου  και ο πρώην αντιδήμαρχος Καλαμπάκας, υπεύθυνος για θέματα Τουρισμού κ. Ιωάννης Παπαπούλιος.

Στα μέλη του ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού παρατέθηκε δείπνο στο «Μετεώρων Πανόραμα», προσφορά του ιδιοκτήτη του εστιατορίου κ. Ηλία Μαυραγάνη. 

 

Προηγούμενο άρθρο Κάλεσμα Ενότητας, Νίκης και Προοπτικής τοτ Απ. Παπατόλια
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ