Ειδήσεις

Προβλήθηκε η “Philoxenia” των Μετεώρων


Σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Τουρισμού των Βαλκανίων , όπως έχει εξελιχθεί η “Philoxenia” , συμμετείχε η Meteora Thronesφιλοξενούμενη της Περιφέρειας Θεσσαλίας η οποία πραγματοποιήθηκε από 18 – 20 Νοεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις της “Helexpo” στην Θεσσαλονίκη.
Το ψηφιακό αλλά και έντυπο υλικό σχετικά με τα Μετέωρα που παρείχε εντυπωσίασε όπως ήταν αναμενόμενο τους εκατοντάδες επισκέπτες που παρευρέθησαν στο περίπτερο.
Ειδικότερα μέσα από τον πανοραμικό – 3D χάρτη της περιοχής , στον οποίο συμπεριλαμβάνονται όλα τα ξενοδοχεία και εστιατόρια δωρεάν , έγινε προσπάθεια ενίσχυσης και προβολής δημιουργώντας παράλληλα ένα ιδανικό περιβάλλον ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος.
Στην άψογη παρουσία συνέβαλλαν τα μέγιστα η συνεργάτης και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη κα Μελίνα Τούτση καθώς και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Σερβία κα Ana Davinic.
Επίσκεψη του περιπτέρου πραγματοποίησε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης Χρήστος , ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Ράντος Κωνσταντίνος και η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.
Στοχεύοντας στην ανάδειξη του γεωλογικού , θρησκευτικού και πολιτιστικού πλούτου των Μετεώρων η εταιρεία θα συνεχίσει συνεργαζόμενη με όλους τους φορείς να συμμετέχει σε κάθε θετική κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.
Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας και όλη την ομάδα διοργάνωσης για την άψογη συνεργασία.
Επιπρόσθετα θα θέλαμε να συγχαρούμε την Δημοτική αρχή του Δήμου Καλαμπάκας για την τεράστια επιτυχία έγκρισης μετονομασίας του ονόματος του Δήμου σε “Δήμος Μετεώρων”.  Παρόμοιες κινήσεις είναι οι κατάλληλες προς την σωστή κατεύθυνση ώστε ο προορισμός Μετέωρα να αποκτήσει το brand name που του αξίζει στον Παγκόσμιο χάρτη.
Όσο θετικά και αν είναι τα σημάδια δεν πρέπει να μας εφησυχάζουν και οι προσπάθειες ανάδειξης του παγκοσμίου φαινομένου των Μετεώρων θα πρέπει να συνεχιστούν ομαδικά και σε εντονότερο ρυθμό.
ekthesi1
ekthesi3
ekthesi2
Προηγούμενο άρθρο Εκπαιδευτικές εφαρμογές για κινητά και τάμπλετς στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Η Χρυσή Αυγή για την μετονομασία του Δ. Καλαμπάκας