Πραγματοποιήθηκαν τα Τσιτσάνεια – Παρουσία του Ηλία Βλαχογιάννη


 Στην εκδήλωση «Τσιτσάνεια 2011» που ήταν αφιερωμένη στους Τρικαλινούς Δημιουργούς, παρευρέθη ο πρώην Νομάρχης Τρικάλων και Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

Φυσικά ο κ. Βλαχογιάννης δεν θα μπορούσε να λείψει από την συγκεκριμένη εκδήλωση, την οποία ο ίδιος στα οχτώ χρόνια της θητείας του στο Νομαρχιακό θώκο, την αναβάθμισε και την κατέστησε θεσμό για τα Τρίκαλα.

Σε σχετικές του δηλώσεις ο κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:

«Χαίρομαι που η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνεχίζουν έναν πετυχημένο θεσμό που τον αγκάλιασαν οι Τρικαλινές και οι Τρικαλινοί επί τόσα χρόνια.

Παρά την οικονομική στενότητα, έστω και με αυτό τον τρόπο η συνέχιση των εκδηλώσεων των «Τσιτσανείων» είναι ένα θετικό γεγονός. Ο Πολιτισμός με τα Τρίκαλα είναι συνυφασμένος με τη ζωή της πόλης και όλοι οι Τρικαλινοί πραγματικά επιθυμούν τη συνέχιση αυτών των εκδηλώσεων.

Ο λαός σε μια στιγμή οικονομικής ανέχειας πρέπει να έχει τις ευκαιρίες στη διασκέδαση και τον Πολιτισμό και αυτή η βραδιά, είναι μια βραδιά αφιερωμένη στους Τρικαλινούς πολίτες».

Προηγούμενο άρθρο Δημ. Παπαθανασίου: Στις 10 Σεπτεμβρίου διαδηλώνουμε ενάντια στο μνημόνιο, στο μεσοπρόθεσμο και στα κυβερνητικά αντεργατικά μέτρα
Επόμενο άρθρο Δίκτυο ΜΚΟ Θεσσαλίας:H Θεσσαλία είναι ένας ονειρεμένος τουριστικός προορισμός