Ειδήσεις

Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015 για τον ΣΘΕΒ


Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015 έλαβε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών στην συνεχή προσπάθεια να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχει στα μέλη του.

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, σε μια λιτή εκδήλωση απονομής του πιστοποιητικού ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρέλαβαν το πιστοποιητικό από τους υπεύθυνους του Φορέα Πιστοποίησης  EXOVA BM TRADA κκ Π. Μαυροειδή, Θ Χατσιόπουλο.

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης ευχαρίστησε θερμά  τόσο τους εκπροσώπους της EXOVA BM TRADA όσο και την εταιρία μέλος του Συνδέσμου ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΕΠΕ, που συμμετείχε με την ιδιότητα του συμβούλου συστημάτων ISO στην προετοιμασία του τεχνικού φακέλου για την πιστοποίηση και τόνισε πώς η πιστοποίηση εντάσσεται στη γενικότερη αναπτυξιακή πολιτική της Διοίκησης για την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης και διαχείρισης αυτού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΘΕΒ είναι από τους πρωτοπόρους φορείς Πανελλαδικά που λαμβάνουν την αναθεωρημένη έκδοση  ISO 9001:2015  με απώτερο στόχο την συνεχή ποιοτική βελτίωση της λειτουργίας και των επιδόσεών του και των εργαζομένων του.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Καθαρισμός της κοίτης του Ενιπέα και συντήρηση των αναχωμάτων του
Επόμενο άρθρο Διανομή τροφίμων από τον Δ. Καλαμπάκας σε οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες