Ειδήσεις

Περισσότερη πυρασφάλεια στον μύλο Ματσόπουλου


Το εμβληματικό κτήριο του μύλου Ματσόπουλου, όπου κάθε χρόνο φιλοξενείται ο μύλος των Ξωτικών, αποκτά πρόσθετη πυρασφάλεια. Μία μόλις ημέρα μετά την αναφορά του Δήμαρχου Τρικκαίων, προς τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, παρόντος του διοικητή της Π.Υ. Τρικάλων, για ανάγκη λήψης πρόσθετων μέτρων, το αίτημα υλοποιήθηκε.
Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε την Πέμπτη 15 Μαρτίου στο γραφείο του τον αρχιπύραρχο κ. Κωνσταντίνο Σκούπρα, νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, μαζί με τον διοικητή της Π.Υ. Τρικάλων, πύραρχο Αντώνη Σπανό. Συζήτηση περιστράφηκε και στο θέμα της πυρασφάλειας της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης διοργάνωσης στην Ελλάδα. Πριν περάσουν 24 ώρες, κλιμάκιο από τρεις αξιωματικούς της Π.Υ. Τρικάλων μετέβη στον χώρο του μύλου, ελέγχοντας τα μέσα ενεργητικής πυροπροστασίας του. Συντάχθηκε η σχετική έκθεση και οι υποδείξεις θα παραδοθούν άμεσα στον Δήμαρχο Τρικκαίων, προκειμένου να συμπληρωθούν, όπου απαιτείται, τα υπάρχοντα μέτρα πυρασφάλειας.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ιδιαίτερα ικανοποιημένος, τόνισε ότι είναι εξαιρετικά σημαντική για τους επισκέπτες και το ίδιο το κτήριο, η συντονισμένη προσπάθεια για ενίσχυση των μέτρων πυρασφάλειας, και μάλιστα τόσους μήνες πριν την όγδοη διοργάνωση.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Προηγούμενο άρθρο Σύσκεψη στο Δημαρχείο Πύλης με την IPA Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Και νέες επισκέψεις Σχολείων στο Αθλητικό Μουσείο