Ειδήσεις

Πασχαλινό παιχνιδιάρικο έθιμο από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων


Με ένα παιχνιδιάρικο έθιμο προϋπάντησαν το φετινό Πάσχα, τα παιδιά των τριών ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων. Τα ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ», «ΦΡΟΥΡΙΟ», «ΟΜΟΝΟΙΑ» πήραν μέρος στο «Κυνήγι πασχαλινών αβγών» (EGG HUNT), που συναρπάζει τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα εξασκεί την φαντασία και τις νοητικές τους ικανότητες. Τα παιδιά συμμετείχαν σε αυτή τη  συναρπαστική βιωματική δράση αναζήτησης και ανακάλυψης στον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Τρικκαίων, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023. Χρωματιστά αβγά σε απίθανες κρυψώνες,  σοκολατένια κεράσματα και θεματικά παιχνίδια οργανωμένα από το εξειδικευμένο προσωπικό των ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων, ενθουσίασαν όλα τα παιδιά, τους γονείς – κηδεμόνες και τους περαστικούς που παρακολουθούσαν μια ακόμη σημαντική δράση των ΚΔΑΠ.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Σακκάς εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για τις συνεχείς δράσεις των ΚΔΑΠ του Δήμου, «πράγμα που επιβεβαιώνει τη διάθεση, το μεράκι, τις υποδομές, το προσωπικό που υπάρχει για να προσφέρουμε περισσότερα προγράμματα στα παιδιά και στήριξη στην τρικαλινή οικογένεια», σημείωσε.
Η δράση υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων και τη χορηγία της εταιρείας «Πέρκας», την οποία ευχαριστούν οι διοργανωτές.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο Με το βλέμμα στο μέλλον η ρομποτική στα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Το πιο όμορφο πρώτο βραβείο στις Λαζαρίνες 2023 για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δ. Τρικκαίων