Παρατείνεται η μεγάλη γιορτή της ανακύκλωσης


Παρατείνεται η μεγάλη γιορτή της ανακύκλωσης του Δήμου Τρικκαίων έως την Πέμπτη 21-6-12 η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου στην πλατεία Παλαιού Δεσποτικού.

Στην Εβδομάδα Ανακύκλωσης του Δήμου Τρικκαίων και του Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων.

  • Στην Πλατεία Παλαιού Δεσποτικού λειτουργεί Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Τρικκαίων μπορούν να επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες.
  • Από τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης μεταλλικών, πλαστικών και γυάλινων συσκευασιών, κάθε φορά που επιστρέφεται 1 συσκευασία, εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης του Δήμου Τρικκαίων.
  • Κάθε μαθητής θα συλλέγει τα κουπόνια του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης του Δήμου Τρικκαίων και θα πρέπει να παραδώσει στο Δημαρχείο του Δήμου Τρικκαίων, στις 21-6-2012 και ώρα 12.00-14.00 μ.μ., το σύνολο των κουπονιών του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης που θα έχει συγκεντρώσει και θα έχει καταμετρήσει, αφού έχει συμπληρωθεί τα στοιχεία που αναγράφονται.
  • Οι 11 πρώτοι μαθητές με τα περισσότερα κουπόνια (που άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης), θα κερδίσουν τα 11 ποδήλατο – έπαθλο του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης του Δήμου Τρικκαίων.

Έπαθλα: 11 ποδήλατα.

  • Σημειώνεται ότι τα δώρα – έπαθλα είναι προσωπικά και συγκεκριμένα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

Ανακήρυξη:

  • Η ανακήρυξη των 11 πρώτων μαθητών που θα κερδίσουν τα 11 ποδήλατα – έπαθλα του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης του Δήμου Τρικκαίων, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22-6-12 στο Δημαρχείο του Δήμου Τρικκαίων (Ασκληπιού 18) και θα ακολουθήσει η βράβευση της ΕΝΤΕΚΑΔΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.

 

Προηγούμενο άρθρο Η Εύξεινος Λέσχη Τρικάλων στο Βαρούσι με ποντιακό γάμο
Επόμενο άρθρο Λουτροθεραπεία για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πύλης