Παράταση έως και 17 Δεκεμβρίου για τις άδειες γεωτρήσεων


Η ΕΑΣ Τρικάλων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους αγρότες ότι αποφασίστηκε νέα παράταση μέχρι και τις 17 Δεκεμβρίου 2012, στην προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών  για τη χορήγηση άδειας για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού από αρδευτικές γεωτρήσεις.

Επειδή αρκετοί αγρότες δεν είναι έτοιμοι για την ολοκλήρωση των ενεργειών που απαιτούνται, κρίθηκε αναγκαία η παράταση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  γίνεται γνωστό ότι τα Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής επισπεύδει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να δημοσιευθεί το συντομότερο στο ΦΕΚ η σχετική τροποποιητική απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΑΣ Τρικάλων διεκπεραιώνει τις διαδικασίες για τη  χορήγηση άδειας για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού από αρδευτικές γεωτρήσεις – πηγάδια.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΕΑΣ Τρικάλων και ειδικότερα στη ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ, στο συγκρότημα Εκκοκκιστηρίου, στο Μεγαλοχώρι,  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 24310-25316.

Από την ΕΑΣ Τρικάλων

 

Προηγούμενο άρθρο Στο NEVROS της Λίμνης Πλαστήρα οι εργαζόμενοι και οι φίλοι του θεραπευτηρίου χρονίων παθήσεων Τρικάλων γευματίζουν την Κυριακή
Επόμενο άρθρο Εβδομάδα ανακύκλωσης από τον Δήμο Τρικκαίων