Ειδήσεις

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού υπό την αιγίδα της Π.Ε. Τρικάλων


Ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Νέων Ανδρών – Γυναικών, που προκήρυξε η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και διοργανώνει η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων και ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα.

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, που στηρίζει έμπρακτα το πνευματικό αυτό άθλημα και την προσπάθεια να έρθει κοντά σε όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους.

Δεκάδες νεαροί σκακιστές από όλη τη χώρα βρίσκονται στα Τρίκαλα, με τους αγώνες, που διεξάγονται στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο να στέφονται με απόλυτη επιτυχία.

Ασφαλώς, τηρούνται απαρέγκλιτα όλα τα αναγκαία υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία όλων των συμμετεχόντων.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης επισημαίνει πως «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια της Σκακιστικής Ομοσπονδίας και της Σκακιστικής Κίνησης Τρικάλων, για την άψογη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών και Γυναικών. Στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια για την προσέλκυση όλων και περισσότερων νέων μας σε αυτό το ιδιαίτερα απαιτητικό πνευματικό άθλημα, που οξύνει το πνεύμα τους.

Η Περιφέρειά μας, ο Νομός μας, η πόλη μας, αποτελούν και θα συνεχίσουν να αποτελούν το επίκεντρο αθλητικών, και όχι μόνο, εκδηλώσεων, με έμφαση στη νέα γενιά. Μέσα από έργα και δράσεις, οφείλουμε να τους δώσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να μπορέσουν να αναδείξουν τα ταλέντα τους».

Προηγούμενο άρθρο Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή
Επόμενο άρθρο 34 νέα θετικά κρούσματα covid στα Τρίκαλα