Ο Στέλιος «μπήκε» Κροατία


Ο Στέλιος Βάσκος, ξεκούραστος και χαλαρός ξεκίνησε την τέταρτη μέρα του, μπαίνοντας πρωί πρωί στην Κροατία. Ύστερα από ξεκούραση σε σταθμό αυτοκινήτων κοντά στα σύνορα Σερβίας – Κροατίας, ο Στέλιος ξεκίνησε στις 08.00 το πρωί (09.00 ώρα Ελλάδος) για την 4η μέρα του εγχειρήματός του.

Πριν από την αναχώρηση, φωτογραφήθηκε μαζί με όλη την αποστολή μπροστά από τον στόλο των οχημάτων που τον ακολουθεί σε αυτό το μεγάλο ταξίδι.

Έπειτα από λίγα χιλιόμετρα σε σερβικό έδαφος, ο Στέλιος πέρασε τα σύνορα με την Κροατία και αυτήν την ώρα κάνει τα πρώτα του χιλιόμετρα σε κροατικό έδαφος.

Σε σχέση με τη Σερβία, στην Κροατία δεν επετράπη η κίνηση του Στέλιου πάνω στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο για Ζάγκρεμπ και έτσι ακολούθησε την αρχικά προγραμματισμένη διαδρομή μέσω παραδρόμων.
Εισήλθε στην Κροατία από τον συνοριακό σταθμό του Σιντ και η διαδρομή που ακολουθεί είναι μέσα από γραφικά χωριά και κωμοπόλεις.
Ο ίδιος αισθάνεται αρκετά καλά, είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και συνεργάζεται άψογα με όλους, οπότε τα προβλήματα κατά τη διάρκεια της διαδρομής έχουν ελαχιστοποιηθεί.

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο φεστιβάλ Taste of London στο Λονδίνο
Επόμενο άρθρο Συμμετοχή της e-trikala AE στην συνάντηση εργασίας του ευρωπαϊκού προγράμματος MOMENTUM