Ειδήσεις

Ο μαγικός κόσμος των καταστημάτων Μουστάκας έρχεται στο Fashion City Outlet!


Ο πιο αγαπημένος προορισμός των παιδιών, τα Παιχνιδάδικα «Μουστάκας», έρχεται στο Fashion City Outlet στη Λάρισα, να διευρύνει ακόμη περισσότερο τις επιλογές των επισκεπτών του! Το Fashion City Outlet, το οποίο φιλοξενεί ήδη στα καταστήματά του πάνω από 70 επώνυμα brands, συνεχίζει να αναπτύσσεται και παραμένει ο απόλυτος καταναλωτικός και ψυχαγωγικός προορισμός της Θεσσαλίας.

Τα Παιχνιδάδικα «Μουστάκας» με ισχυρή παρουσία έως τώρα σε Αθήνα,  Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Ρόδο και μεγάλο μερίδιο στην αγορά των παιδικών παιχνιδιών, προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους μια μοναδική εμπειρία ευχαρίστησης και διασκέδασης σε κάθε τους επίσκεψη. Με το νέο κατάστημα στο Fashion City Outlet θα δημιουργήσουν μια νέα δυναμική  τόσο στο εμπορικό κέντρο αλλά και στην αγορά της Θεσσαλίας.

Το κατάστημα στο Fashion City Outlet, που αποτελεί το πρώτο κατάστημα της Ηπειρωτικής Ελλάδας (εκτός Αθήνας & Θεσσαλονίκης),πρόκειται να αναπτυχθεί σε επιφάνεια μεγαλύτερη των 2.000 τ.μ. και η λειτουργία του προσδιορίζεται για τους επόμενους μήνες. Η επιλογή του Fashion City Outlet οφείλεται στην αυξημένη απόδοση πωλήσεων του εκπτωτικού κέντρου, τη διείσδυσή του στην Θεσσαλική αγορά, τις λειτουργικές του εγκαταστάσεις (χωρητικότητα στάθμευσης 1600 αυτοκινήτων) και τη στρατηγική του θέση.

Τα Παιχνιδάδικα «Μουστάκας» ξεκίνησαν το 1986 ως μια μικρή βιοτεχνία με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία παιδικών παιχνιδιών.

Από τα πρώτα της βήματα η εταιρία έθεσε τις Αρχές και τις Αξίες, πάνω στις οποίες οικοδόμησε την ανάπτυξή της: ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Αυτές οι αξίες την ακολουθούν σε αυτό το μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα.

Τα Παιχνιδάδικα «Μουστάκας» δραστηριοποιούνται στον τομέα λιανικής και χονδρικής πώλησης παιχνιδιών, εποχιακών προϊόντων και ειδών βρεφανάπτυξης, απασχολούν πάνω από 550 εργαζομένους και προσφέρουν έναν ατελείωτο κόσμο επιλογών που ανταποκρίνονται και στην πιο ζωηρή φαντασία!

Σήμερα, μετά από τρεις γενιές, τα Παιχνιδάδικα «Μουστάκας» συνεχίζουν να αγκαλιάζουν τρυφερά το παιδί και το ποιοτικό παιχνίδι.

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Επόμενο άρθρο Εντοπίστηκαν 74 καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης σε διαμορφωμένο χώρο σε περιοχή του Δήμου Μετεώρων