Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων καταδικάζει την επίθεση εναντίον του Χρ. Σιμορέλη


Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του τρικαλινού βουλευτή κ. Χρήστου Σιμορέλη.
Σε δήλωση του τονίζει ότι η καταδίκη αυτή γίνεται «με τον απερίφραστο».
Και συνεχίζει: «Οι πρακτικές ενάντια στην άποψη του καθενός και στη δυνατότητα διαλόγου, αποτελούν πρακτικές ενάντια στο δημοκρατικό μας πολίτευμα.
Όποιος έχει το θάρρος της γνώμης του, τη λέει θαρρετά, χωρίς κουκούλες, χωρίς άνανδρες πράξεις στο σκοτάδι της νύχτας. Όποιος πιστεύει ότι έχει δίκιο, δοκιμάζει την άποψή του στο πεδίο της πραγματικής αντιπαράθεσης: δημόσια».
Ο κ. Παπαστεργίου τονίζει:
«Η δημοκρατία μας, ο πολιτικός μας πολιτισμός, η δύναμη του διαλόγου και της αντιπαραβολής απόψεων, ρίχνουν στο καλάθι των αχρήστων τέτοιες σκοτεινές πρακτικές.
Ο Δήμος Τρικκαίων καλεί κάθε πολίτη να καταδικάσει μαζικά τέτοια φαινόμενα και να στηρίξει τη δημοκρατία μας, όπως έμπρακτα έχει αποδείξει ο τρικαλινός λαός, σε όσεςν περιπτώσεις χρειάστηκε.
Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στις αξίες που διδάσκει η Ελευθερία του Λόγου, ο Σεβασμός στην άποψη του καθενός, η Ισότιμη έκφραση και η Δημοκρατική Πολιτεία, που με τόσους κόπους κατακτήσαμε ως κοινωνία».

Προηγούμενο άρθρο Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε στο σπίτι του ο Χρ. Σιμορέλης
Επόμενο άρθρο Η Ιερά Μητρόπολις Τρίκκης και Σταγών τίμησε τον Π. Νταλάση