Μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Προστασίας ο δήμαρχος Πύλης


Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Κουφογάζος ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων της Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.), σύμφωνα με την αρίθμ. 8993/Δ1. 3044 απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ανδρέα Λοβέρδου ορίστηκε τακτικό μέλος της Εθνικής Επιτροπής Κοινωνικής Προστασίας. Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ανδρέας Λοβέρδος.

Στην Επιτροπή συμμετέχουν: η κ. Φώφη Γεννηματά – Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και Γενικοί Γραμματείς των Υπουργείων Οικονομικών, Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 Σκοπός της Επιτροπής είναι η προώθηση του Κοινωνικού Διαλόγου για την καταπολέμηση της φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού, την ανάπτυξη Δικτύου για την Κοινωνική Προστασία και την Κοινωνική Ενσωμάτωση και η γνωμοδότηση για τη διαμόρφωση, την παρακολούθηση και την αξιολόγηση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Κοινωνική Ενσωμάτωση.

Η θητεία των μελών είναι διετής.

Προηγούμενο άρθρο Το Εργοτάξιο Της Ε-65 Θα Επισκεφθεί Ο Νομάρχης Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με τίτλο «Οφθαλμολογικό Απόγευμα»