Ειδήσεις

Ο δήμαρχος Πύλης Κ. Μαράβας στην Αθαμανία


PYLI2Ο δήμαρχος   Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας επισκέφθηκε την Αθαμανία (Τ.Κ. Δήμου Πύλης), ανήμερα της Εορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αθαμανίας κ. Δημήτριο Πολύμερο, τον Διευθυντή των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύλης κ, Παναγιώτη Τσαχρήστο, όπου παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Αθαμανίας.

Ακολούθησε Αρτοκλασία και προσκύνημα της Εικόνας από τον κόσμο στον αύλιο χώρο της Εκκλησίας.

PYLI3Κατόπιν ο δήμαρχος Κων/νος Μαράβας επισκέφθηκε το Γαρδίκι συνοδευόμενος από τον Διευθυντή των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύλης κ. Παναγιώτη Τσαχρήστο, Εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Γαρδικίου κ. Άρης Αλεξίου, όπου παρέμεινε για λίγες ώρες μιλώντας με τους δημότες του χωριού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Να σημειώσουμε ότι ο δήμαρχος κ. Μαράβας έτυχε της ζεστής υποδοχής από τον κόσμο και φυσικά φιλοξενία από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαρδικίου κ. Άρη Αλεξίου σε ένα μίνι γεύμα.

Επίσης στην παρέα του δημάρχου βρέθηκαν ο Δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης, κ. Γεώργιος Παναγιώτου και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήριος Αγγέλης που είχε και την ονομαστή του εορτή.

Προηγούμενο άρθρο Εργασίες για την ολοκλήρωση της απελευθέρωσης της πλατείας Εθνικής Αντίστασης
Επόμενο άρθρο Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι με 23 συλλήψεις στην Θεσσαλία