Ειδήσεις

Ορεινή ποδηλασία ΜΤΒ 2021, στα Τρίκαλα το πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας


Το Σαββατοκύριακο 26&27 Ιουνίου ο Λόφος  προφήτη Ηλία θα έχει την τιμητική του. Αθλητές και αθλήτριες από όλη την Θεσσαλία θα αγωνιστούν στο τοπικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ 2021. Ταυτόχρονα σε όλη την χώρα θα διεξαχθούν όλα τα περιφερειακά πρωταθλήματα ΜΤΒ. Μέσα από αυτούς τους αγώνες, οι ποδηλάτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την πρόκριση στην κατηγορία τους  για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΤΒ, που θα διεξαχθεί στην Ξάνθη 9,10 και 11 Ιουλίου.

Η Τοπική Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδας (ΤΕΚΕ) ανέθεσε την διοργάνωση του τοπικού πρωταθλήματος στα Τρίκαλα. Ο  Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων με συνδιοργανωτή τον Δήμο Τρικκαίων και την Τ.Ε.Κ.Ε.  για μία ακόμη χρονιά θα είναι οι βασικοί οργανωτές για μια ασφαλή διεξαγωγή  αγώνων. Επίσης στους αγώνες θα τηρηθούν όλα τα μέτρα καθώς και οι κανόνες που αφορούν τον covid.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα ξεκινήσουν οι αγώνες με τις μικρές ηλικιακά  κατηγορίες και την Κυριακή από το πρωί έως το μεσημέρι οι θα κλείσουν με τις μεγάλες κατηγορίες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Πανκορασίδων Μίνι και Masters.

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

Σάββατο 26/6/2021 Παίδες – Κορασίδες – Παμπαίδες – Παγκορασίδες – Μίνι.

16:00 XCC Μίνι Μικρά Αγόρια – Κορίτσια (15’)Λόγο καύσωνα ενδέχεται οι αγώνες να ξεκινήσουν 1 έως 1:30’ ώρα αργότερα.

16:30 XCC Μίνι Μεγάλα Αγόρια – Κορίτσια (20’)

17:00 XCΟ Παμπαίδες/Παγκορασίδες (40’)

18:00 XCO Παίδες / Κορασίδες (60’)

19:20 Απονομές.

Κυριακή 27/6/2021 Άνδρες – Γυναίκες – Έφηβοι – Νεάνιδες – Μάστερς.

10:00 XCΟ Έφηβοι/Νεάνιδες (75’)

11:30 XCΟ Άνδρες/Γυναίκες (90’)

13:30 XCΟ Μάστερς (80΄)

15:00 Απονομές

Το πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Η διαδρομή περιλαμβάνει δασικούς δρόμους και μονοπάτια και τερματισμό μέσα στο Άλσος του Προφήτη Ηλία.

Ως μέλη του Π.Σ. Τρικάλων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Τρικκαίων που είναι και ο αθλοθέτης των αγώνων. Ιδιαιτέρα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Παπαστεργίου Δημήτρη και την αντιδήμαρχο Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων, Έφη Λεβέντη για την στήριξη προς τον σύλλογο μας.

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους  να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο  και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

 

Φέτος στα Τρίκαλα επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREECOVIDη ασφαλέστερη επιλογή!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email:podilasiatrikalon@yahoo.gr

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

 

Προηγούμενο άρθρο 3 νέα θετικά κρούσματα covid στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Και αυτή την εβδομάδα για έξυπνες αγορές πάμε Fashion City Outlet!