Ομόφωνη στήριξη στο Δήμαρχο Πύλης Κώστα Κουφόγαζο


    Σε συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης παρουσία όλων των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων και όλων των προέδρων των τοπικών συμβουλίων του δήμου Πύλης,  αποφασίστηκε ομόφωνα η στήριξη του Δημάρχου κ. Κώστα Κουφογάζου στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

 Η υπερκομματική παρουσία των μελών της δημοτικής παράταξης «ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» τίθεται στη διάθεση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και νυν Δημάρχου  Πύλης, κ. Κουφογάζου δημιουργώντας έτσι μια ενωτική δυναμική ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου. Ο δήμαρχος Πύλης αφού ευχαρίστησε τους συμβούλους και προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων για τη συμπαράστασή τους, ζήτησε από τους συνεργάτες του να ξεκινήσουν τον αγώνα  με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες της αυτοδιοικητικής λειτουργίας.

Σε ότι αφορά τη δική του υποψηφιότητα, τόνισε: «Είναι βαριά η ευθύνη να ζητώ από εσάς την ανανέωση της εκτίμησής σας προς το πρόσωπό μου και την επανεκλογή μου στο δημαρχιακό αξίωμα. Και τούτο γιατί αν την πρώτη φορά, τον Οκτώβρη του 2007, το αυτοδιοικητικό μας ταξίδι, στηρίχτηκε στην αξιολόγηση της έως τότε προσφοράς μας σε τοπικό επίπεδο, τώρα η κρίση σας εκτιμώ ότι θα είναι αυστηρή και θα γίνει με βάση την τριετή και πλέον στάση μας,  απέναντι στα τοπικά αλλά και στα ευρύτερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο νέος δήμος μας. Η ανάληψη εκ μέρους μου της συγκεκριμένης ευθύνης δημιουργεί μια προσωπική απόφαση: να μην προδώσω την εμπιστοσύνη σας και να συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο και ενθουσιασμό, με τις ίδιες αρχές και αξίες τον αγώνα για τα δίκαια των πολιτών και τα συμφέροντα του τόπου μας στο νέο Δήμο Πύλης. Άλλωστε η κρίση του λαού, στην οποία ο κάθε αυτοδιοικητικός πρέπει να θέτει υπόψη των πολιτών και των συνεργατών του είναι το έργο που έχουμε όλοι μαζί επιτελέσει. Αυτό το έργο αποτελεί για όλους μας μία πρόκληση. Οι πολίτες του νέου Δήμου θεωρώ ότι θα ανταμείψουν την εργατικότητα και την προσφορά μας στην αυτοδιοικητική λειτουργία.

Προηγούμενο άρθρο Ο Ν. Λέγκας στο αντάμωμα των Βλάχων
Επόμενο άρθρο Αποχαιρετιστήρια συνάντηση Κουφογάζου - Μπουροκώστα